Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Pitica mea de 10 luni se tot scutura ca si cum ar trece-o frigurile, inainte de masa, cand sta pe bili, cand se gandeste la ceva si cateodata fara nici o cauza. Ai vostrii bebelasi fac asta, i-am zis dr. mele si a zis sa o las in pace ca nu are nimic. Sa ma panichez sau nu, voi ce parere aveti?

Sanatate pt. toti copii pamantului

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna!

Ai mei copii (mai ales baiatul) fac asa cand fac pipi. Cand e aproape de final, se scutura. Incearca sa o urmaresti daca nu e aceeasi "cauza". Probabil cand "se gandeste" de fapt se concentreaza la facut pipilica.

Laura [mamica] de shtrumphi, [bonjovi] Rares si [zana] Bianca 13.06.2005

[foto]Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Si noi am observat asta la fetita noastra....ea se scutura cand ii dau suc de portocale...sau cand face pipi, dar nu intotdeauna, are si ea momentele ei. Nu nu ne-am panicat petru ca stiam ca exista persoane(adulte chiar) care se scutura cand fac pipi.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Si Alice patea la fel,si de 7 ori pe zi,alta data deloc,avea momentele ei,nu stiu.

Mi-am facut si eu probleme din aceasta cauza,medicul mi-a spus ca daca se mai intampla sa merg sa-i faca o EEG,si niste analize la sange.De abia acum vreo 2 luni i-a trecut.

Nu stiu de fapt ce a fost,dar tot de 2 luni,bea mai mult laptic(500ml.)inainte papa sub 500ml.acum sunt mese cand papa si 280ml.o data.

of....veche greseala,am apasat iar pe trimite,si nu am terminat de raspuns,[bang]

Am inceput sa-i dau la recomandarea medicului Immuno baby,un flacon cate 2,5 ml.pe zi,apoi pauza de 10 zile si iarasi un flacon.

Nu stiu daca a influentat cu ceva starea micutzei,dar vad ca nu mai face si inainte se scutura f. des,nu era o regula,cand facea pipi sau era frig,...

Asigura-te ca papa destul laptic,si poti sa-i dai Immunobaby 2,5 ml.pe zi,ptr.imunitate,acum in perioada rece de iarna.

A...era sa uit,i-am facut si vit.D2 injectabil,vigantolul nu se asimilase in corp cum ar trebui si medicul ne-a recomandat D2.Luna trecuta i-am facut a doua doza.

pupici la micutza si sanatate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...