viorica avram Publicat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 19, 2006 Buna ziua! Sunt tare suparata. am constatat ca in anumite imprejurari fetita mea nu aude ce ii spun. nu de putine ori ma roaga sa vorbesc mai tare ca nu a auyit si daca e in alta camera si o strig aude dupa mult timp.cand ii atrag atentia si ii spun sa ma asculte nu avem nici o probleme,repeta tot ce ii zic sa repete, imi raspunde dar daca vorbesc in spatele ei soptit sau cu voce scayuta si nu i+am atras atentia sa ma asculte nu reactioneaza decat daca o trag de maneca.nu stiu ce sa spun. am plans azi si cand m+am dus la gradi si am vb cu educatoarea sa fie atenta la reactiile fetitei.ea mi+a spus ca a observat aceste lucruri la fetita mea dar a pus acest lucru pe seama faptului ca e prea concentrata la ceea ce face.si mi+a mai spus ca nu esingura care are astfel de reactii... merg cu ea la un medic orl si sper din tot sufletul sa fie bine! Viorica [hippi] Ingerasul meu Shalini [hippi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliac1 Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Hai, mai Vio, nu trebuie sa intri in panica asa usor. Mai intai sa consulti un ORL-ist, sa nu carecumva sa aiba dopuri de ceara. Si fii-mea se mai manifesta cateodata identic...asa ca incurajare...dar imi dau seama ca se concentreaza la ceva. Vorbesc langa ea si ea incepe...."ceeeeeeee?????" Multa sanatate! Liliana& [comoara] Andra-Maria Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodraghici Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Viorica, e bine ca ai observat! E normal sa fii necajita tare, dar ai rabdare sa vezi ce spune ORL-istul...poate e vorba de altceva si nu de hipoacuzie...cine stie? Multa sanatate Teo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 De multe ori copiii fac dopuri de ceara. Sper din suflet sa nu fie nimic sau doar atat! Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorica avram Postat Decembrie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 AM FOST LA DR CU EA SI MI-AU CONFIRMAT FAPTUL CA NU AUDE DIN CAUZA INFECTIILOR REPETATE ALE TRACTULUI RESPIRATOR SI CA TREBUIE SA O OPEREZ URGENT DE POLIPI, ALTFEL ACEST LUCRU SE VA INTAMPLA DIN NOU SI DIN NOU. PARTEA BUNA E CA SURZENIA E MOMENTANA SI DISPARE DUPA CE DISPARE MEDIUL INFECTIOS! AVETI GRIJA CU COPIII EXPUSI PERMANENT LA UN EDIU INFECTIOS.NOI AM PATIT-O SI NU VREAU SA VA IMAGINATI SENTIMENTUL PE CARE IL AI CAND VEZI CA PUIUL TAU NU TE AUIDE CAND VORBESTI CU EL. AVETI GRIJA DE VOI SI DE COPII! VA MULTUMESC CA ATI FOST ALTURI DE MINE! Viorica [hippi] Ingerasul meu Shalini [hippi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 Bine ca este doar atat si ca se va remedia!! Doamne fereste sa ai copilul bolnavior si cu atat mai mult sa te gandesti ca ar putea fi pe viata! Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanagabriela Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 Fetita mea, in primii 2 ani de colectivitate (incepind cu 3.5 ani) a facut peste 10 otite. Singurul semn era ca incepea sa nu mai auda bine (fiindca nu a avut aproape niciodata dureri) si atunci fugeam la pediatru si primeam confirmarea: o noua otita si deci o noua tura de antibiotice. Din fericire, cu anii, infectiile s-au imputinat, anul acesta (la 6 ani) a facut doar una, prin februarie. Anul trecut am fost si la audiograma si totul este normal, deci nu au ramas sechele. Cel mai important este sa-ti cunosti copilul si sa nu lasi nici un simptom sa treaca fara o investigatie cit de mica, mai bine sufli in iaurt decit sa ai vreo surpriza neplacuta. Eu cunosc pe cineva care, desi copilul nu vorbea deloc la 3 ani nu s-a ingrijorat si nu a fost cu el la control, decit cind a fost prea tirziu: se pare ca in urma unor otite repetate si netratate copilul a ramas surd si nu s-a mai putut face nimic. Multa sanatate la toti copilasii. Oana, mama lui Antonia Intilnire DC Montreal 16 decembrie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorica avram Postat Decembrie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 EXACT ASA VOI FACE! ABIA ASTEPT SA TREACA SARBATORILE SA MEREG LA AUDIOMETRU CU EA. NICI NU MA GANDESC SA LAS LUCRURILE ASA CUM SUNT!.quote:Originally posted by oanagabrielaFetita mea, in primii 2 ani de colectivitate (incepind cu 3.5 ani) a facut peste 10 otite. Singurul semn era ca incepea sa nu mai auda bine (fiindca nu a avut aproape niciodata dureri) si atunci fugeam la pediatru si primeam confirmarea: o noua otita si deci o noua tura de antibiotice. Din fericire, cu anii, infectiile s-au imputinat, anul acesta (la 6 ani) a facut doar una, prin februarie. Anul trecut am fost si la audiograma si totul este normal, deci nu au ramas sechele.Cel mai important este sa-ti cunosti copilul si sa nu lasi nici un simptom sa treaca fara o investigatie cit de mica, mai bine sufli in iaurt decit sa ai vreo surpriza neplacuta. Eu cunosc pe cineva care, desi copilul nu vorbea deloc la 3 ani nu s-a ingrijorat si nu a fost cu el la control, decit cind a fost prea tirziu: se pare ca in urma unor otite repetate si netratate copilul a ramas surd si nu s-a mai putut face nimic.Multa sanatate la toti copilasii.Oana, mama lui Antonia Intilnire DC Montreal 16 decembrieid="quote">id="quote">Viorica[hippi] Ingerasul meu Shalini [hippi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.