Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Meniu Craciun versus Meniu Revelion


Anuska

Recommended Posts

Voi ce pregatiti la fiecare din sarbatori? Ca am auzit diferite variante; ba ca de Craciun cozonac si sarmare, cartabosi s.a. din porc,iar de Revelion piftie si salata de boeuf, tort si fructe... Altii ca piftia de Craciun.... Uf!

Ziceti aici ce bucate faceti la cele doua mese! [papica]

 

[;)]*********************************id="orange">[;)]

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon">

De la botezul Teodoreiid="maroon">

Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon">

 

Povestea nasterii Aneiid="red">

Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">id="size1">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[:D] Sper ca aici n-o sa vorbim despre douaj de feluri de fursecuri ca ma impusc...

 

Deci de craciun:

aperitiv: caltabos, ghiudem, slaninuta, branza de burduf, zacusca, sorici, salata aperitiv de toamna (o salata din ardei, gogsari, morcov, telina si gognele oparite in otet si amestecate su sos de mustar)

felul 2: sarmale

felul 3: friptura de porc, carnati, salata de muraturi

desert: cozonac si muuuulte feluri de ciocolati

 

De revelion:

aperitiv: oua umplute, salata boef, icre, salata de peste afumat, piftie de curcan (singura noutate din acest an si inca nu stiu cum se face)

felul doi: sarmale sau friptura de pui de data asta ca ni s-o fi aplecat de atata porc [:D]

desert: tort cu blat cumparat si crema de la plic ca merit si eu sa ma respect putin

felul de dimineata de 1 ian: neaparat CIORBA DE POTROACE [pofta]

 

Problema mea este ca si de craciun si de revelion meniul este cam acelasi de ani de zile si as mai schimba cate ceva dar nu prea stiu ce. Sa schimb de revelion sarmalele/friptura cu ceva peste? Stiu ca pentru unii e nelipsit la masa de revelion dar nu as vrea sa-l fac tot la cuptor ca mi s-a luat de peste la cuptor. Asta e nu stiu sa gatesc peste decat prajit sau la cuptor cu sos de lamaie si cartofi natur.

Hai veniti cu idei [cheers]

 

Andreea [gravi] mamica lui [copil] Filip Stefan

[testoasa]bb2[fetita]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Meniul nu este batut in cuie,fiecare face ce vrea,cum a mostenit de la bunici,parinti,cum a gasit in noua familie in care a intrat,ma rog...

Noi de Craciun mancam:

toba,sarmale,caltabos,friptura de porc cu muraturi,cozonac+alte prajiturele

De revelion:

carnati de casa,friptura de pui,piftie,salata de beof,tort

 

Asa ne-am obisnuit,asa am ramas!Unii mananca rata cu portocale de ex., de Revelion!

 

 

"La vita e bella"

poze

marea inghetata

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De Craciun:

- toba, lebar, branza de oaie, icre, sorici, salata boeuf si ceva sunca presata sau pastrama.

-rulada de porc si carnati proaspeti cu salata de sfecla rosie si muraturi

-salam de biscuiti, cozonac

 

De revelion :

-salata de beouf, piftie de curcan, peste afumat, salata de vinete, branza de oaie, oua umplute , masline verzi

-sarmale cu mamaliguta

-pui la rotisor sau pulpe de pui la tava cu salata de sfecla rosie

-tort , alba-ca-zapada si alte dulciuri cumparate.

 

Cata si [copil] Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

satuli de "porcariile" [:)] de Craciun si de mancarea incarcata noi facem in fiecare an Revelion cu mancaruri usoare si de prin bucataria altor popoare, sa ii mai testam si pe ei. adica: sushi, alte aperitive asiatice, diferite feluri de salate, friptura simpla (steak de vita de exemplu) si prajituri - salate de fructe, tort eventual, creme la pahar - semicongelate.

 

Roxana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

aperitiv

toba,racitura,salata de icre,peste afymat,salata beuf,drob de vitel(m-am facut cu niste organe si trebuie sa scap de ele),un lebar de cumparat sa fie,branza,cascaval,albusul de la ouale pt maioneza umplut cu branza frecata cu marar siasezat pe pat castaveti proaspeti

sarmale de varza

friptura si carnati

daca gasesc crap la protap

prajitura din foi

prajitura cu nuca si stafide

prajitura de mere

fursecuri-2 feluri,

cozonac(adus de fini,nu mai fac

 

revelion

 

salata de beuf ca ne place

oua umplute

placinta de ciuperci

rulori cu cascaval,

salata de vinete,

peste marinat

diverse mezeluri,

salata de cruditati

maslime

friptua de porc cu carnati

friptura de pui

ardei umputi ca nu mai infasor sarmale

ciorba de burta

tort

placinta cu noroc,

eclere

fursecuri de la craciun

 

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos

LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...