Anuska Publicat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 19, 2006 Voi ce pregatiti la fiecare din sarbatori? Ca am auzit diferite variante; ba ca de Craciun cozonac si sarmare, cartabosi s.a. din porc,iar de Revelion piftie si salata de boeuf, tort si fructe... Altii ca piftia de Craciun.... Uf! Ziceti aici ce bucate faceti la cele doua mese! [;)]*********************************id="orange">[;)] Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="maroon"> Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon"> Povestea nasterii Aneiid="red"> Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Sper ca aici n-o sa vorbim despre douaj de feluri de fursecuri ca ma impusc... Deci de craciun: aperitiv: caltabos, ghiudem, slaninuta, branza de burduf, zacusca, sorici, salata aperitiv de toamna (o salata din ardei, gogsari, morcov, telina si gognele oparite in otet si amestecate su sos de mustar) felul 2: sarmale felul 3: friptura de porc, carnati, salata de muraturi desert: cozonac si muuuulte feluri de ciocolati De revelion: aperitiv: oua umplute, salata boef, icre, salata de peste afumat, piftie de curcan (singura noutate din acest an si inca nu stiu cum se face) felul doi: sarmale sau friptura de pui de data asta ca ni s-o fi aplecat de atata porc desert: tort cu blat cumparat si crema de la plic ca merit si eu sa ma respect putin felul de dimineata de 1 ian: neaparat CIORBA DE POTROACE [pofta] Problema mea este ca si de craciun si de revelion meniul este cam acelasi de ani de zile si as mai schimba cate ceva dar nu prea stiu ce. Sa schimb de revelion sarmalele/friptura cu ceva peste? Stiu ca pentru unii e nelipsit la masa de revelion dar nu as vrea sa-l fac tot la cuptor ca mi s-a luat de peste la cuptor. Asta e nu stiu sa gatesc peste decat prajit sau la cuptor cu sos de lamaie si cartofi natur. Hai veniti cu idei [cheers] Andreea [gravi] mamica lui [copil] Filip Stefan bb2[fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Meniul nu este batut in cuie,fiecare face ce vrea,cum a mostenit de la bunici,parinti,cum a gasit in noua familie in care a intrat,ma rog... Noi de Craciun mancam: toba,sarmale,caltabos,friptura de porc cu muraturi,cozonac+alte prajiturele De revelion: carnati de casa,friptura de pui,piftie,salata de beof,tort Asa ne-am obisnuit,asa am ramas!Unii mananca rata cu portocale de ex., de Revelion! "La vita e bella" poze marea inghetata Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 De Craciun: - toba, lebar, branza de oaie, icre, sorici, salata boeuf si ceva sunca presata sau pastrama. -rulada de porc si carnati proaspeti cu salata de sfecla rosie si muraturi -salam de biscuiti, cozonac De revelion : -salata de beouf, piftie de curcan, peste afumat, salata de vinete, branza de oaie, oua umplute , masline verzi -sarmale cu mamaliguta -pui la rotisor sau pulpe de pui la tava cu salata de sfecla rosie -tort , alba-ca-zapada si alte dulciuri cumparate. Cata si [copil] Bianca-Maria(2.11.2005) Bianca si noi2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 satuli de "porcariile" de Craciun si de mancarea incarcata noi facem in fiecare an Revelion cu mancaruri usoare si de prin bucataria altor popoare, sa ii mai testam si pe ei. adica: sushi, alte aperitive asiatice, diferite feluri de salate, friptura simpla (steak de vita de exemplu) si prajituri - salate de fructe, tort eventual, creme la pahar - semicongelate. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 mai valentina la noi se zice ca de Revelion nu se mananca zgurmatoare, adica zburatoare, poc, etc, nu stiu de ce? deci se mananca peste ca cica pestele innoata numai inainte. asta pe langa alte cateva superstitii care mai de care. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 La voi la Cluj sau la voi la Holandica[:D]Noi nu tinem cont de superstitiile astea,oricum anul asta o sa fie o masa neconventionala de revelion ca-l fac pe partie cu gratarul dupa noi[:D] Mi-e dor de tine,scrie si tu mai des!id="size1"> "La vita e bella" poze marea inghetata Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura72 Postat Decembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 aperitiv toba,racitura,salata de icre,peste afymat,salata beuf,drob de vitel(m-am facut cu niste organe si trebuie sa scap de ele),un lebar de cumparat sa fie,branza,cascaval,albusul de la ouale pt maioneza umplut cu branza frecata cu marar siasezat pe pat castaveti proaspeti sarmale de varza friptura si carnati daca gasesc crap la protap prajitura din foi prajitura cu nuca si stafide prajitura de mere fursecuri-2 feluri, cozonac(adus de fini,nu mai fac revelion salata de beuf ca ne place oua umplute placinta de ciuperci rulori cu cascaval, salata de vinete, peste marinat diverse mezeluri, salata de cruditati maslime friptua de porc cu carnati friptura de pui ardei umputi ca nu mai infasor sarmale ciorba de burta tort placinta cu noroc, eclere fursecuri de la craciun Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Decembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 Cum e aia crap la protap? Baga si tu o reteta ca poate ma sucesc cu pieptul ala de pui de revelion, daca nu e greu de facut... Andreea [gravi] mamica lui [copil] Filip Stefan bb2[fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura72 Postat Decembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2006 Androix, reteta este la subiectul "preparat din crap" l=am editat putin si il gasesti pe pag 1,2. Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.