Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

limbajul bebelusilor

Recommended Posts

tocmai am vazut la tv la Oprah(nu randeti, da?) ca Priscilla Dunstan a descoperit limbajul bebelusilor. cred ca o sa va ajute pe multe daca urmariti cele 5 sunete scoase de copilasi.....

al meu are deja 7 luni jumate dar vad ca heh tot face...am sa mai urmaresc si cele 4 daca le mai foloseste...zicea tipa ca daca pana pe la 3 luni nu i-ai ghicit limbajul poate sa nu-l mai foloseasca....

aici detalii:

http://www.oprah.com/tows/slide/200611/20061113/slide_20061113_350_101.jhtml

www.dunstanbaby.com.

succes in meseria de mamica[biz]

[mamica] de [copil] Alex SUPERSTARid="blue"> (8 mai 2006)

POZE

Filmulete1 Filmulete2

nastereaid="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da, am vazut si eu emisiunea, asta dupa ce urmarisem stirea despre tipa care descoperise limbajul bebelusilor, pe PRO TV. Mi s-a parut super interesant si cred ca ea chiar studiase gangurerile nou-nascutilor, dar mi se pare totusi destul de dificil sa descifrezi cand zic "ne" sau mai stiu eu ce.Cred ca fiecare mamica ajunge sa-si cunoasca bebelusul si sa comunice cu el dupa primele 3 luni.

mariavlad

Si eu am vazut emisiunea, si am recunoscut plansul fetitei mele cand era bebelus, cel mai mult era owh=cand ii era somn. Acum am realizat, si imi pare rau, pt. ca eu credeam ca plangea de foame, mai ales cand ne intorceam de-afara , ea vroia sa doarma, niciodata nu mi-a dormit in carut,si dupa ce o alaptam ,plangea de mama focului, credeam ca nu se saturase, si i-am dat completare cu biberonul. Si uite asa a prins placerea biberonului si la 6 luni jumate a renuntat la san in favoarea lui. Pe-atunci sotul meu mi-a zis sa nu-i dau biberon, dar eu devenisem aproape obsedata de ideea ca nu am de-ajuns lapte, apoi plangea si dupa ce manca de la biberon, dar a fost tarziu sa o dezvat, deja imi scazu-se lactatia.

Probabil greaseala asta o fac majoritatea mamicilor, bebelusii de fapt plang din multe alte cauze. Asta o spun mamicilor cu bebelusi , NU DA-TI BEBELUSULUI BIBERON, cauta-ti motivul plansului.

Acum la 1 an si 8 luni, inca bea lapte cu biberonul si ma chinui sa o dezvat, chiar zilele astea i-am taiat putin din tetina.

Mi se pare o tampenie. Bine ca nu a zis ca stie sa si comunice cu ei in limba lor. Fiecare mama invata cu timpul sa isi cunoasca bebelusul sa stie ce vrea cand plange. Si sa fim serioase ca in general bebelusul daca il iei in brate tace, fie de ii e foame somn sau are altceva. Eu nu cred in asta. Daca ma inteleg destul de bine cu bebelusul meu inseamna ca am invatat limbajul lui? Ca eu stiu ca ii e foame cam la 2-3 ore, ca somn baga cam toata dimineata si seara mai putin... Wau, deja incep sa vorbesc cu el!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...