Clodett Publicat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 19, 2006 Sunt gravida în saptamâna a 5-cea. Am contactat o raceala si de 2 zile fac febra. Dupa ce am fost la medic, trecând prin vremea urâta de decembrie am atins maximul de 39,2 timp de maxim 2-3 ore. În rest am între 37,5 pâna la 38,5 dupa amiaza. A mai facut cineva febra în primele saptamâni de sarcina? Daca da, bebelul a trecut cu bine prin asta? Azi ginecoloaga mea mi-a spus ca din punctul ei de vedere sarcina sta bine, doar ghinion cu raceala, dar nu poate sa-mi spuna deocamdata nimic, vedem mai încolo cum evoluez. Acum iau paracetamol la 6 ore. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elen Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 buna si bine ai venit eu am inceput printr-o raceala - saptamana a 5 a . e drept fara febra. insa o doctorita m-a speriat si crede-ma ca m-am interesat f mult ref acest subj. cele mai multe raspunsuri din partea dr gineco au fost ca la aceasta varsta a sarcinii functioneaza legea "totul sau nimic". stiu ca suna dramatic in acest moment, insa partea buna este ca daca bebe ramane teoretic este si sanatos, neafectat de aceasta febra. mai incearca si leacuri babesti : otet la picioare pt scaderea febrei; daca ai amigdale umflate - cartof ras cu spirt pus la gat si infofolit bine si stat asa macar 1 ora (la mine a functionat deja de 2 ori pe parcursul sarcinii), la greu lamaie (are multa vit C si accelereaza vindecarea) si mie mi-a mai dat dr tot la raceala - a doua - si vitamina C 1 gram efervescent REDOXON (dar eu aveam in acel moment 16 saptamani, nu cred ca are importanta, dar mai bine intreaba...pe prospect scrie insa ca e recomandat in sarcina). iti doresc multa sanatate si bebe sanatos Elena si fetele 18+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.