Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cat mananca bebeii vostri??????

Recommended Posts

Buna, din disperare de cauza am creat acest subiect.

De aproape 1 luna si jumatate fetita mea de 3 luni nu mai vrea sa suga decat maxim 5, 7 minute. Majoritatea timpului dupa 2, 3 minute se opreste si nu mai vrea sub nici o forma sa intoarca capul la san. Nu ii dau completare pt. ca nu vrea. Nu stiu ce sa ii mai fac. In ultima luna nu a pus decat 500 grame. In prima: 900, iar in a doua 800.

Cat timp sug copiii vostri?... ca sa imi fac si eu o idee.

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Manca bine (in 5-7 minute la fiecare san isi ia tot ce are nevoie, probabil ca ai si mult lapte si e si hranitor/gras)si a luat in greutate f bine. Nu-ti mai face probleme! Nu ai spus la ce interval de timp o hranesti dar daca e la 3-4 ore e ffff bine.

Stai linistita! [pup]

Claudiaid="size2">

Draga mami de rebeca,eu am un pui de 1 luna si 1 zi si chiar ieri l-am cantarit.sa vezi cum papa al meu pui.cate-odata papa cate 20-25 min cu cate o mica pauza ,alteori papa 10 minute,vreo 5 la un san si 5 la celalalt.am impresia ca nu s-a saturat.ma gandeam ca la cantar voi fi dezamagita ca nu a pus bine si surpriza :1 kg a pus in prima luna.eu ma gandeam ca in 10 min nu apuca sa asimileze suficient.dar ei isi iau exact cat le trebuie sa se simta satui.asa ca eu zic ca nu trebuie sa iti faci sange rau cu papatul ca daca doarme bine si nu se trezeste dupa 1/2 ora plangand de foame inseamna ca s-a saturat.

pupici de la bebe Andrei si mami Andreea si multa sanatate la bebica ta![pup]

Multumesc frumos bebe Andrei si mami Andreea pentru destainuiri...asa papa si Reby mica la 1 luna...baga cateodata si 45 minute fara pauza....si inghitea nu gluma...ca dadea si pe afara de plina ce era. Tzitzi era cea mai buna prietena a ei, ca tati a spus ca ar confectiona o tzatza din cauciuc numai sa i-o dea sa stea toata ziua langa ea [olala]....dar acum lucrurile s-au schimbat drastic....

Astept si alte experiente...da' de ma mai linistesc si eu odata.

Si spuneti-mi si daca aveti bebei care au pus in luna a 3-a tot cam cat a mea (500 grame)

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...