Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum sa fac?

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

LOREY tu stii defapt cel mai bine ce trebuie sa faci. pentru ca asta depinde foarte mult de ce implica noul loc de munca... adica o sa ai mai multe de facut decat aveai pana acum? cum e programul?

mie mi s-a intamplat acelasi lucru... gasisem ceva super , care era drumul meu spre afirmare profesionala vorba aia... faceam ce am invatat la facultate. m-am dus o luna la ei si a fost frumos, interesant dar si tare stresant, mult de lucru, mult de invatat, multe multe... si cand am aflat de bebe am zis ca e cazul sa ma linistesc. eram si speriata la inceput ca am avut niste probleme cu rinichii in trecut si stiam de la doctor ca trebuie sa fiu foarte atenta si linistita pe perioada sarcinii. si uite asa am luat decizia sa renunt la locul acela de munca, am continuat in alta parte mult mai usor. cred ca e timp de toate in viata si trebuie sa ne bucuram de toate la timpul lor.

acum tu stii mai bine ce implica jobul asta nou si trebuie deasemenea sa verifici legea cu banii aia de maternitate, eu nu stiu ca nu sunt in tara. cum simti tu asa sa faci si mult succes sa iti dea dumnezeu numai bine si sarcina usoara si fericita!

diana 36+

Distribuie pe alte site-uri

Nici eu n-as renunta. De fapt, eu am ramas insarcinata dupa 4 luni dupa ce m-am angajat (a durat vreo 4-5 luni sa ma angajeze dupa n-spe interviuri si examene). Fiind asa noua, planuisem sa le zic de bebe cand sarcina era de 4-5 luni, dar n-a fost sa fie, pt ca am avut sarcina cu risc la inceput si a trebuit sa fiu in repaos la pat 3 saptamani... deci inevitabil a aflat sefa si toti colegii in luna a 2-a de sarcina. Cum avea sa renunt la un servici care atata am muncit sa il obtin...

Succes si nu te da batuta!Du-te la servici si spune-le abia cand se vede burtica, care o poti masca cu haine mai largute o perioada, pana esti tu pregatita sa le dai vestea cea mare... zici si tu ca nu a fost o sarcina programata [:)]

Sori 22+

Draga esti doar insarcinata nu handicapata! cu ce te impiedica sarcina sa accepti postul? lucrezi cumva in mediu cu risc? explica mai multe, ca nu vad legatura dintre un job nou si o sarcina? de ce nu le poti avea pe amindoua?

Flavia [gravi]+15, mama lui Dominic 17 mai 2004

http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Si eu m-am confruntat cu dilema asta. Si am ales sa raman la fostul/actualul loc de munca. Si nu ca as fi devenit handicapata sau altceva. Pur si simplu am crezut ca asa e mai bine pentru bebe si pentru mine.

M-am gandit ca in sarcina o sa am nevoie de mai multe ore libere pentru analize, si sa fim seriosi in Romania, in majoritatea firmelor, nu apuci sa-ti iei nici tot concediul de odihna, de ore libere sau concediu mediacal nu mai zic. Aici imi cunosc deja colegii si sefii si stiu la ce sa ma astept si catedata mi-am permis sa intarzii cateva minute dimineata (cand m-am simtit rau). Eu lucrez in aceeasi firma de 3 ani, si pot spune ca sunt un fel atasata de colegi si oricum imi era foarte greu sa plec. Asa ca am ales in perioada asta sa fiu mai linistita.

Acum fiecare face cum simte...

Lia [gravi]25+ [fetita] Cand vine Iepurasul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...