Luna1 Publicat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 20, 2006 Salutare! Am si eu doua intebari: 1) pana la ce varsta a sarcini se poate calatori cu avionul? (Sunt insarcinata si vreau sa stiu cand imi iau adio de la vacanta) 2) de la ce varsta se poate si este recomandat sa calatorim cu bebeii noi nascuti, la fel cu avionul? Multumesc mult de tot. poze Alina [gravi]5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaflo Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 Depinde de compania de zbor, trebuie intrebat acolo! Eu am zburat doar cu austriecii (AUA) si la ei se poate pina la inceputul lunii a 9-a, dar cu atest de la ginecolog ca totul e ok. Comoara mea!id="red"> Flavia si Bianca[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emaaimee Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 io la turism am invatat asa: dupa 27s nu e recomandat sa se zboare cu avionul. unele companii aeriene cer bilet de la dr precum ca gravida in mai putin de 27s e fit for flight.poate cu unele poti sa zbori cu cert med si in trim 3.e bine sa intrebi compania cu care vrei sa zbori despre pregnant woman policy si stii sigur. nu am gasit nici un impediment sa zbori cu bb mic chiar si la cateva zile de la nastere.eu nu as zbura, dar daca e musai...daca e sanatos tun nu va pati nimic daca va calatori cu avionul. mi-am plimabt dra cu avionul la 2 luni. sarcina usoara [mamica]de piticotu' uriash id="size3">id="purple">id="Book Antiqua"> m-am facut maricicaid="red">id="size3"> [foto] POVESTEA MINUNIIid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna1 Postat Decembrie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 Multumesc de raspuns fetelor. Cam asta vroiam sa stiu, ca musai de calatorit deocamdata nu este, insa ma interesez din timp sa stiu de cand sunt consemnata aici si pana cand (ca e clar ca doar cand bebe e bine voi pleca cu el teleleica, altfel asta e, nu plecam). poze Alina [gravi]5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiacrisp Postat Decembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2006 eu am zburat gravida in luna a patra inca i-mi mai era rau de la mirosuri..a fost cam nasol ...eu deobicei schimb trei avioane fac escala in doua mari aeroporturi... apoi am calatorit cu bebe cind avea doar 3 luni ...micut de tot dar am aflat ca la virsta asta este cel mai usor ..ptr ca alaptam si fiind asa micut a fost si foarte cuminte in plus in zborul lung in avion am avut un patut special in fata scaunului meu...a fost un drum de peste 17 ore foarte usor.. apoi am calatorit cu micutul meu cind avea 2 ani cind a inceput sa fie mult mai greu totul ...deci cind copilul atinge virsta asta totul se schimba.... mult noroc parintilor care calatoresc cu avionul cu copilasii micuti.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
microbu Postat Martie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2007 Poti calatori pana la 32sapt, pe majoritatea companiilor dar ai oricum nevoie de hartiuta cu Ok de la medic. Iar bebe cam de la 2sapt poate calatori si el, dar nu cred ca tu vei fi in stare pana pe la 2luni . Sandraid="green"> gargaritzaid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marybell Postat Martie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2007 si eu am zburat cand eram in luna a 5a la dus a fost totul ok insa la intoarcere dupa 10 zile mi-a fost foarte rau in avion, am avut chiar si contractii usor dureroase. una dintre stuardeze si-a dat seama ca mi-e rau desi am incercat sa ascund asta, a venit la mine si pe langa faptul ca a fost extrem de dragutza si nu stia ce sa imi ofere si ce sa imi faca sa ma simt mai bine, mi-a cerut si o foaie ceva de la doctor prin care sa vada concret in ce luna sunt. asa ca mai bine preventiv sa ai la tine un bilet de la genicologul tau. Marybell si bb Erik (23 dec 2006) poze bb poze Botez varsta Erik Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carmi Postat Martie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2007 Eu am calatorit in 7 luni cu ´Germanwings´ si mi-au cerut hartiuta de la dr., bine ca am avut-o. Am citit pe undeva - da nu mai stiu exact unde - ca e recomandat sa astepti pana bb face 2 luni, daca vrei sa-l duci cu avionul. Noi am fost cu al nostru prima data la 4 luni si a fost ok. Cat sunt f. mici nu ai probleme, mai incolo e mai problematic, cand nu stau cuminti. Sarcina usoara ! Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisu79 Postat Martie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2007 am calatorit chiar saptamana aceasta cu avionul, cu o escala, si sunt in luna a cincea.a fost totul absolut ok la dus , la intoarcere am avut ceva probleme pt ca am avut un bagaj greu de mana si am avut niste contractii usoare.Doctorita mi-a spus ca pot zbura pana intru in luna a opta, daca sarcina evolueaza la fel de bine si in continuare si intentionez in luna a saptea sa zbor iar.Dar stiu sigur ca nu mai imi iau nici un bagaj de mana, ca sa nu mai fiu nevoita sa car, sa ridic, sa desfac etc.O sa-mi iau si hartiutza de la medic si ma interesez si la compania aeriana sa vad ce reguli au. Cu bebe-ul.. pe la 2 luni il pun pe avion.Cu cat sunt mai micutzi, am inteles ca e mai usor de calatorit cu ei.Nu-i deranjeaza zgomotul, aglomeratia etc.daca sunt mai marishori, devine problematic. Am prietene care au zburat pe toata durata sarcinii si dupa ce au nascut, la o luna -doua, i-au luat cu ele peste tot si e ok. Crisu [gravi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapacila Postat Martie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2007 Am zburat si insarcinata si cu bebele, dar din cele doua zborurile cu fiul meu au fost un cosmar. Chiar daca de cele mai multe ori am calatorit 2 adulti si un bebe, mereu la sfarsitul zborului erau 2 adulti rupti de oboseala si un bebe care nu ii mai tacea gura, cand urla cand radea. Problema cea mai mare in avion a fost ca el tot incerca sa ii mangaie ( a se citi trage de par) pe cei din fatza lui, normal ca nu il lasam si atunci sa vedeti urlete de toata frumusetea. Btw fiul meu de abia a implinit 16 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.