Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru(20)

Recommended Posts

Un an mai bun si plin de gravidute si bebici!![bis]

Cap.19 il gasiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90167&whichpage=1id="size1">

Lista Tutunareselor, viitoare [gravi]:

adiere

alexia28 astenospermie, 29 ani, sarcina recenta oprita in evolutieid="blue">id="size1">

ana_id probleme cu spina bifida id="blue">id="size1">

ana_p programata pentru laparoscopie in ianuarie id="blue">id="size1">

Apollo

aurelia77

alina.n

Ariana1 endometrioza, o trompa infundata proximal (la intrarea in uter); urmeaza histeroscopieid="blue">id="size1">

Bonitta fibrom uterin, urmeaza laparo in 26 februarie; astenoteratozoospermieid="blue">id="size1">

Bubulina1

Cadina

clubb

copilut 31 ani, de 2 ani si jumatare incercari; "totul e OK, nu ai endometrioza, trompele sunt BETON" -Tutu; Sotul astenozoospermie cu necrospermie, inceput varicocel id="blue">id="size1">

cris2006

Dianadi

Diddy 29 ani,1 IA cu stimulare, monitorizare, urmeaza laparo in 9 februarie; normospermie id="blue">id="size1">

Ellis

Felicia 30 ani, astenoteratozoospermie, ambele trompe infundate, "reparate" prin laparoscopie, 1 IAid="blue">id="size1">

Foxxy

Gabitoni

IoanaTugs 33 ani, infertilitate secundara, endometrioza, o trompa permeabila, o intrerupere de sarcina la 26 ani, doua avorturi; sotul oligoastenozoospermie moderata.id="blue">id="size1">

ylinca Sarcina obtinuta in urma stimularii s-a terminat printr-un avort genetic la 7 saptamaniid="blue">id="size1">

Inuta12 sotul:oligo astenosteratospermie id="blue">id="size1">

Iyoana

kikilina

KoraPop astenozoospermie moderata,compensata prin ejaculat; chist ovarian scos, trompe nefunctionale ,aderente "rezolvate" prin adezioliza; pregatiri pentru FIV id="blue">id="size1">

Laura69silk

lauravoinicu - 28 de ani, amenoree primara, microadenom hipofizar , ovare micropolichistice (facut driling ovarian ), endometrioza ; 2 IA cu stimulare cu menogon .Sotul : normospermie cu parvisemieid="blue">id="size1">

Leditia

lili35 endometrioza descoperita laparoscopicid="blue">id="size1">

LoredanaG

Mamidevladut sarcina recenta oprita din evolutie: normospermie; mamica de baietelid="blue">id="size1">

Mada28

MadaS

Madutz

maria08 suspecta de hidreosalpinx, urmeaza laparoid="blue">id="size1">

Mica-Mica

mihailescu teodora 30 de ani, 2 sarcini intrerupte la cerere; cicluri anovulatorii,2 stimulari,1 fara rezultat(ovulatie),in urma laparoscopiei: "trompele au fost "ametite", acum e 100% beton" - Tutuid="blue">id="size1">

Mihavasoi 31 ani, infertilitate primara, HSG-trompe permeabile, CM 27-34 de zile, nici un avort, nici o sarcina, sotul-30 de ani, oligoastenozoospermie usoara compensata prin ejaculatid="blue">id="size1">

Mirelae

miruna79

mmc_nd

M_Oana ea, teoretic ok, urmeaza laparoscopie; sotul: prolactina marita, adenom hipofizarid="blue">id="size1">

ninocica

oanaonyx

Papushel

SilvanaPopovici anexita dureroasa, endometrioza tratata, tratament homeopat in curs pt dereglare hormonalaid="blue">id="size1">

vali_delide 35 de ani, acum 4 ani: sarcina oprita din evolutie la 12 sapt, HSG si laparo la Giulesti, trompe cu aderente, dreapta partial permeabila, dar cu aderente pe ovar si ficat, stanga nepermeabilaid="blue">id="size1">

zambet74

Zenobia 28 ani, chisturi posibil endometriozice; programata pt laparo - 14 februarie; normospermie id="blue">id="size1">

id="red">

Tutunici, foste aspirante optimiste, acum fericite posesoare de burtici:

iriss27 [gravi] - "mamica de ianuarie-februarie" id="size1">id="black">

marinar [gravi] - "mamica de ianuarie -februarie"- id="size1">id="black"> [fetita] Emma Ioana

aventura [gravi] - "mamica de ianuarie-februarie" id="size1">id="black"> [baietel] Antonio

Amely [gravi] - "mamica de mai-iunie"- id="size1">id="black"> [baietel]

Alina25 [gravi] - "mamica de mai-iunie" id="size1">id="black">

Raza de soare [gravi] - "mamica de mai-iunie" id="size1">id="black">

kitty_nic [gravi] - "mamica de iulie-august" id="size1">id="black"> [am]

Graviduta [gravi] - "mamica de iulie-august"id="black">

id="size1">claucia [gravi]- "mamica de iulie-august"- id="size1">id="black">

id="teal">

Kristindid="teal">[gravi] "mamica de iulie-august"id="black">id="size1">

si proaspetele gravidute :

Sim_stoianid="teal">[gravi]

Salomeea [gravi]

A_thee_nuh [gravi]

Mirella76[gravi] id="teal">

Avem o noua lista! Se inmultesc [mamica]-ile!id="red">

marairid="purple">id="size2"> 5.12.2006: [bebic] Ana, 3800 gr

Irinabrid="purple">id="size2"> 10.12: [bebic]Matei Cristian, prin cezariana - 3150 gr, 48 cm, Apgar 10

Madaluta id="purple">id="size2"> 14.12: [bebic]Darius -3700 gr

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ioana, scumpa mea, ce bine imi pare ca te "vad" aici, atat de activa. Tu esti o importanta parte in a tine subiectele astea la n nivel de optimism necesar. Stiu ca e greu cateodata..

Ana_p, iubita mea, si eu merg vineri dar mai pe seara, poate ne vedem acolo. Vin cu sotiorul ca acum de cand l-a vazut pe bb pe ecran cu inima batand nu mai lipseste. [:D]

Si pe mine ma amuza comentariul cu "se intra dupa inaltime", ii povesteam sotului si nu ma puteam abtine - sa fiu si eu serioasa.

Pup toate fetele dragi, vine Craciunul, Doamne Doamne e bun, mie mi-a demostrat a mia oara, o sa dea tuturor ceea ce doresc atat de mult.

Clau

[gravi]9+

bb mic

Buna fetelor

revin si eu...am absentat motivat, i-am pregatit camera bebelinei si a durat ceva pt ca nu au venit cei cu mobila cand au promis si tot asa.

vorba sotului: parca ai avut o presimtire de tot ai tras de mine sa aranjam tot. de ce va spun asta? pt ca s-ar putea sa o tin pe Emma in brate pana de revelion. cam asa s-a exprimat dragul nostru dr. am fost aseara la control si desi eu stiam ca am 35 de sapt si 3 zile bebelina este in grafic pt 38 de sapt si 3 zile, are in jur de 3300 g, pozitionata corect. asa ca T, cu zambetul pe buze mi-a spus ca nu se stie daca prind revelionul, dar m-a imbarbatat spunandu-mi ca el va fi la datorie. sa o creada el ca asta m-a linistit!!! macar am scapat de controlul pe masa pt ca era colul ok, ad lung, si daca nu nasca pana la anul mai merg la el pe 8 ianuarie...hahaha

va pup pe toate si va tin la curent

Marinaid="red"> [gravi]35+[fetita] Emma Ioana

burtika

lucrusoare bebe

Marinusha mea iubita, drept sa-ti spun ma alertasem un pic ca nu stiam ce e cu tine. Asa ca ieri m-am apucat sa te caut. Si te-am gasit cu mamicile tale dragi, cu o burtica frumoasa de 38 dupa ecograf. [:D] Sunt foarte mandra si emotionata pentru tine. Abia astept sa vina bebelina, in 2007 sau 2006.

Pup toate fetele si o zi buna

Clau

[gravi]9+

bb mic

Buna dimineata!

Ioanaid="red">, multumim pentru noul capitol! Sa dea Domnul sa fie cu noroc pentru cat mai multe fete!

Am fost ieri la monitorizare (z13, a doua eco). Valorile gasite nu sunt chiar rele, sa vedem ce se intampla mai incolo:

E = 9

OS = 17,3

Se pare ca OD nu prea vrea sa fie productiv asa ca il lasam in pace...

sper sa fie cu noroc!

Teoid="red">, am citit pe prima pagina ce a scris Ioana in deptul numelui tau si inteleg care a fost rezulatul laparoscopiei.

Iti doresc refacere rapida si o veste buna in ianuarie!

Diddyid="red">, Copilutid="red">, Ioanaid="red"> [pup] [pup] [pup] ma bucur ca sunteti atat de active pe forum. Este important pentru noi, fetele mai noi, sa ne "inspiram" putin din experienta voastra.

Marinarid="red">, asteptam cu drag sosirea bebelinei!

Koraid="red">, Valiid="red"> , toate tutunicile vechi si noi, aspirante sau deja gravi va [pup] pe toate si o zi frumoasa va doresc!

iyoana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...