Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

interpretare triplu test

Recommended Posts

Buna

Am o intrebare ; am facut TT la 14s+1 zi . Doua dintre valori au iesit in limite normale , insa la estriolul liber nu sunt sigura ca stiu sa interpretez.

Pls, help:

deci valoarea pt s14 : 0.4-1.6 si pt S15: 1-4.4

Mie mi-a iesit 2.6

Daca am facut testul la 14 s+1 zi cum credeti ca ar tb sa interpretez? Eu m-am uitat la 14 s si ma intreb daca e ok sau nu.

Astept parerea voastra

Va pup

Elena si fetele 18+

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Iubita triplul test nu se interpreteaza asa.E mai complicat,se tine cont de varsta mamei ,masuratorile de la Eco si varsta sarcinii.Laboratorul care ti-a facut testul trebuia sa iti faca interpretarea, calculand riscul pe care il are bebe de a avea ceva anormal.(Doamne fereste!)Sper ca vei reusi sa ai interpretarea mult dorita.

MEDA 9 [flo2]+

Buna

cu riscul de a va face sa radeti cu gura pana ala urechi sau sa ziceti"offf, saraca,,,", va zic ca am facut atunci TT complet, riscul a iesit scazut (S Down 1/4000 la ambele micute si celelalte doua 1/10.000). Paranoia mea a inceput de la faptul ca eu am facut la 14s (la Medlife - scria pe analiza ca se face in intervalul 14-21 s; apoi am vazut ca la CMU se face 15-19 si ca varsta optima e 16 s) si de aici intrebarea: oare avea ce sa evolueze de la 14 la 16 care sa duca la alt rezultat? si ochii mi-au cazut pe acel estriol liber

Daca mai suportati o parere, eu astept:)

Va pupam

Elena si domnisoarele:) 19+

elen , eu zic sa stai linistita si sa te bucuri de sarbatori; TT l-am facut la 14 s si 2 zile;este ok testul tau, nu scrie la sfarsit, rezultat negativ? nu te uita la cele 3 valori, ele sunt interpretate cum a zis si amameda; te uiti la calculul de risc genetic, asa cum este la tine, este super ok;

anasia si [zana] Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

intalnire 21.10.2006

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...