Administrators desprecopii Publicat Decembrie 21, 2006 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2006 Serviti cu un suras... http://www.supereva.ro/info.asp?id=1042 Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> NOU:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petaluda Postat Decembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 interesant! eu am o ditamai sticla de un litru de apa de flori de portocale cumparata pt o reteta de fursecuri pe care n-am mai aju sa o fac. Tot dadeam peste sticla in dulap si ma intrebam ce sa fac cu ea. am sa incerc chiar astazi ideea pt ochi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olivia26 Postat Decembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 Stie cineva cum se prepara apa de flori de portocal ca eu am in fata balconului numai portocali, acum sunt portocalele coapte dar cand vor inflori, sa fiu pregatita[;)]id="green"> *id="red">*id="green">*id="red">*id="green">*id="red">*id="green">*id="red">*id="green">*id="red">*id="green">*id="red">*id="green">*id="red">*id="green">*id="red"> "Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."id="Comic Sans MS">id="limegreen"> [*]Noi[*]id="size1">id="red"> [aho]Numaratoare[aho]id="size1">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Decembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 Eu credeam ca se foloseste la prepararea prajiturilor. Si eu mi-am adus in vara aceasta, din Tunisia si imi amintesc acum ca am fost sa vizitam o moschee, si credinciosii dupa ce isi terminau rugaciunea, la iesire li se puneau cativa stropi de apa de flori de portocale, cu care se dadeau pe fata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.