kasemada Publicat Decembrie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2006 De unde provine de fapt Mos Craciun? Intreb asta, pentru ca am vazut o emisiune la televizor care sustinea ca Coca Cola l-a inventat pe Mos Craciun acuma nu stiu cati N ani, pentru a-si face reclama. Reportajul mi s-a parut deplasat,mai ales pentru ca au difuzat reportajul intr-o sambata la o ora cand orice copil putea sa il vizioneze din intamplare (si toata lumea stie cat de important e Mos Craciun pentru copilasi). Voi ce parere aveti? Mada Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexxa Postat Decembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 Mos Craciun era cu muullttt inaintesa apara Coca Cola...aberatii stupide de ale lor..nush ce sa mai faca... Sau..o sa o intreb pe bunica'mea poate ei Mos Craciun i-a adus o sticla de Cola acum 70 de ani in urma...[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]id="blue">id="Comic Sans MS"> Andreea mamica de ingeras luptator id="purple"> id="blue">id="navy"> [cit]Sebastian-Mihai 10.09.2006id="limegreen">id="limegreen"> Pagina noastra... id="red"> Noi avem ... id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Decembrie 21, 2006 Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 http://www.desprecopii.com/info.asp?id=638 Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> NOU:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Decembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 http://www.unmuseum.org/santa.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kasemada Postat Decembrie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 Sau..o sa o intreb pe bunica'mea poate ei Mos Craciun i-a adus o sticla de Cola acum 70 de ani in urma...[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]id="blue">[/font=Comic Sans MS] Andreea mamica de ingeras luptator id="purple"> [/blue]id="navy"> [cit]Sebastian-Mihai 10.09.2006id="limegreen">id="limegreen"> Pagina noastra... id="red"> Noi avem ... id="right">id="size1"> [:-)))] desprecopii, Natasa[/b] multumesc de articole, super nice![flo][flo] Atunci stau si ma inteb: cu sau fara sticla de Cola, totusi de ce nu a venit pana acuma Mos Craciun si pe la mine??? [:-)))] Natasa, biserica Sf Nicolae am vizitat-o deja in Turcia, dar de fapt Mos Craciun si Mos Nicolae nu e tot una,nu? Mada Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Decembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2006 Nu stiu de unde vine, dar stiu ca in urma unei reclame Coca Cola a ramas lumea cu imaginea unui mos in costum rosu (culoarea marcii). Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen">[pegeam] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna1 Postat Decembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2006 Pana sa il imbrace Coca Cola in rosu si alb (culorile coca cola) Mos Craciun era imbracat in verde. Nicidecum ca a fost inventat de Coca Cola. Insa se pare ca e adevarat, coca cola l-a imbracat pe Mos Craciun asa cum il vedeti acum. poze Alina [gravi]5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Decembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2006 eu cred c cei de la COCA-COLA l-au folosit pe mosul, nu invers. Cat despre coca-cola de acum 70 de ani, nu era in Romania, dar in aproape toate tarile exista[;)], LA NOI A APARUT DUPA REVOLUTIE[bang], CA PANA ATUNCI NE INFUNDAU CU PEPSI SI BRIFCOR[vom] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzitziri Postat Decembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2006 la noi pana in Revolutie a fost Mos Gerila...ala tot 'concept Coca Cola ' o fi? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Decembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2006 Ce urat suna "Mos Gerila" [:-)))][:-)))] [pegeam] Craciunul aprinde lumina din sufletele noastre! [pegeam] De Craciun sa fim mai buni,sa fim mai atenti si mai iubitori,sa fim mai aproape de cei dragi,sa ne bucuram de ei,sa ii iubim si sa fim iubiti! Craciun Fericit!!!id="size2">id="red"> Mirela [flo]id="brown">id="size1"> Praying for a miracle!id="size1">id="brown">[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.