Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mos Craciun si Coca Cola

Recommended Posts

De unde provine de fapt Mos Craciun? Intreb asta, pentru ca am vazut o emisiune la televizor care sustinea ca Coca Cola l-a inventat pe Mos Craciun acuma nu stiu cati N ani, pentru a-si face reclama. Reportajul mi s-a parut deplasat,mai ales pentru ca au difuzat reportajul intr-o sambata la o ora cand orice copil putea sa il vizioneze din intamplare (si toata lumea stie cat de important e Mos Craciun pentru copilasi).

Voi ce parere aveti?

Mada

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mos Craciun era cu muullttt inaintesa apara Coca Cola...aberatii stupide de ale lor..nush ce sa mai faca...

Sau..o sa o intreb pe bunica'mea poate ei Mos Craciun i-a adus o sticla de Cola acum 70 de ani in urma...[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]id="blue">id="Comic Sans MS">

Andreea mamica de ingeras luptator id="purple"> [i]id="blue">id="navy">

[cit]Sebastian-Mihai 10.09.2006id="limegreen">id="limegreen">

Pagina noastra... id="red">

Noi avem ...

id="right">id="size1">

Sau..o sa o intreb pe bunica'mea poate ei Mos Craciun i-a adus o sticla de Cola acum 70 de ani in urma...[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]id="blue">[/font=Comic Sans MS]

Andreea mamica de ingeras luptator id="purple"> [i][/blue]id="navy">

[cit]Sebastian-Mihai 10.09.2006id="limegreen">id="limegreen">

Pagina noastra... id="red">

Noi avem ...

id="right">id="size1">

[:-)))]

desprecopii, Natasa[/b] multumesc de articole, super nice![flo][flo]

Atunci stau si ma inteb: cu sau fara sticla de Cola, totusi de ce nu a venit pana acuma Mos Craciun si pe la mine??? [:-)))]

Natasa, biserica Sf Nicolae am vizitat-o deja in Turcia, dar de fapt Mos Craciun si Mos Nicolae nu e tot una,nu?

Mada

Ce urat suna "Mos Gerila" [:-)))][:-)))]

[pegeam] Craciunul aprinde lumina din sufletele noastre! [pegeam]

De Craciun sa fim mai buni,sa fim mai atenti si mai iubitori,sa fim mai aproape de cei dragi,sa ne bucuram de ei,sa ii iubim si sa fim iubiti!

Craciun Fericit!!!

id="size2">id="red">

Mirela [flo]id="brown">id="size1">

Praying for a miracle!id="size1">id="brown">[copil]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...