Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Polipii, sinusurile...

Nicoleta

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Prietena mea si-a operat baietelul acum cateva zile la o clinica privata in Bucuresti si a fost incantata de conditii, a fost tare multumita si de doctor care a stat mult de vorba cu ea si i-a explicat o multime de chestii printre care, am inteles eu, ca polipii sunt doar in copilarie, iar mai tarziu, se atrofiaza la adult si nu mai creaza probleme. Asa ca nu stiu ce sa iti spun, operatia pt copil nu a fost facuta cu laser si a costat 200 euro, conditii excelente. Cam atat.

fara drept de semnatura
Distribuie pe alte site-uri

Lucia, iti multumesc pentru raspuns. Ideea este ca eu vad imi vad polipii, sunt niste excrescente rosii in nas... respir greu si ma deranjeaza asta. Ma voi duce la un control ORL sa ma lamuresc, poate am deviatie de sept, mai stii?

Astept in continuare raspunsuri si posibile solutii...

Nicoleta

Nicoleta, acum am intrebat-o pe prietena mea daca e corect ce am inteles si mi-a spus asa.

In primul rand ar trebui sa faci o radiografie a sinusurilor ca sa se vada ce si cum.

In al doilea rand ce spuneam mai devreme e valabil doar daca ai avut polipi in copilarie si au fost operati, existau sanse sa creasca din nou, dar nu asa mari si nu mai creau asa mari probleme. Insa daca nu ai avut niciodata operatie de polipi, probabil ei sun cei ce iti dau probleme, dar poate fi si o deviatie de sept sau altceva.

fara drept de semnatura

Mai repede cred ca este vorba de o sinuzita datorata deviatiei de sept. Asta insemna ca trebuie sa-ti tratezi sinuzita si sa te operezi ca sa respiri mai bine pe nas. Pentru ca poate reaparea.

Spital pe profil este la Panduri. Toti medicii sunt, in general, buni, ca doar nu te-ar opera un rezident!

Oricum, controlul clinis si radiografia frontala sunt obligatorii pentru stabilirea diagnosticului.

Aaa! Da' tu nu esti din Bucuresti! Atunci cauta unde stai un serviciu ORL.

Numai bine!

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...