PUIUMIC Publicat Decembrie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2006 Buna!Am si eu o mare problema ....de cateva zile am observat ca nu mai gasesc firul de la sterilet[:I],am steriletul de 1an si 6luni si pana acum nu am avut probleme.Voua vi s-a intamplat asa ceva?E de speriat?Am vb cu dr care mi l-a pus ,dar o sa ma vada abia peste cateva zile. si astept rasp. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goldi Postat Decembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2006 S-ar putea sa se fi deplasat, asa ca atention![;)] pana cand restabilesti situatia. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exotic Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 Te-ai ingrasat?nu stiu am inteles ca poate sa creasca carnita acolo si sa nu mai gasesti firul sa trebuiasca sa il scoti am auzit si eu un caz ,altceva nu stiu nimik,oricum stai linistita osa se rezolve. lidia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.