adi2003 Postat Decembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2006 Dupa ce intrati pe linkul indicat, apasati slideshow si dupa 1-2 min se vor incarca pozele. Cu multumiri echipei organizatoare. Craciun fericit tuturor! Florile mele Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Elenalove27 Postat Decembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 24, 2006 [flo][pup]..mi-au dat lacrimile de emotii cand am privit pozele .... POZE "Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Liana30 Postat Decembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 24, 2006 Tzuniid="red"> felicitariii si tuturor fetelor care au fost alaturi de tine[flo][flo][flo] "Craciun fericit!!"id="red"> Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red"> Putin cu putin se aduna marea...id="red"> Un fulg pentru seara de Craciunid="red">[*] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Siminaf Postat Decembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 24, 2006 Dragii de voi!!! Mi-au dat lacrimile vazind fetzisoarele fericite ale copiilor! [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Aldebaran Postat Decembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 25, 2006 Ati facut un lucru extraordinar, sunteti grozave! Corina, mama lui Aris(12.08.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Tzuni Postat Decembrie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 25, 2006 quote:Originally posted by AldebaranAti facut un lucru extraordinar, sunteti grozave!Corina, mama lui Aris(12.08.2005)id="quote">id="quote">Uita-te la fulguletul de langa numele tau! Cu totii suntem extraordinari pentru bucuria pecare le-am adus-o copiilor! Noi am fost doar mesagerii...___________________________________________________________Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Cloreta Postat Decembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 25, 2006 Cum sa nu plangi si cum sa nu te bucuri in acelasi timp cand le vezi fetisoarele? Bravo fetelor inimoase! [flo] Pozele mele Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Jasmine Postat Decembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 25, 2006 Super pozele! Tzuni si toate fetele care s-au ocupat de organizare : va multumim pt efortul depus. Si...desigur...asteptam urmatoarea actiune,de Paste. Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ionella3003 Postat Decembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 25, 2006 Tzuni, felicitari inca o data, tie si tuturor celor care au participat! Sunteti minunati si va iubim! Sarbatori fericite si D-zeu sa va binecuvanteze! Ionela [9cer] si Alex[copil] (DN 21.09.2004) Cu drag, MAMA Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Christel Postat Decembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 25, 2006 Foarte frumos! Felicitari pentru reusita actiunii, sa speram ca vor mai fi si altele la fel de frumoase. Craciun fericit!id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.