Creola Postat Decembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 25, 2006 Felicitari mesagerilor [flo] [flo][flo] si tuturor celor care au participat la actiune!Pozele sunt frumoase si reusite,cata bucurie pe chipurile copiilor! [pegeam] CRACIUN FERICITid="red">[pegeam] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Tzuni Postat Decembrie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 26, 2006 Fetelor si baietilor, am sa fac "private" albumul, pt ca stiti ca nu e prea ok sa le las pe net, la vedere! Cine mai vrea sa le priveasca, sa ma anunte pe PM si ii trimit invitatie! In data de 3 ianuarie merg la Cernica sa duc lista cu donatorii. Sa se spuna o rugaciune frumoasa pentru noi toti, pentru noul an 2007. ___________________________________________________________ Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ionella3003 Postat Decembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 26, 2006 Tzuni, vreau si eu un fulgulet... Ionela [9cer] si Alex[copil] (DN 21.09.2004) Cu drag, MAMA Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
adela achim Postat Decembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 27, 2006 Tzuniid="red">felicitari tie si echipei tale pentru initiativa si pentru succesul acestei actiuni...[flo][flo][flo]...si asteptam si alte ocazii...Ma bucur ca am putut si eu participa la bucuria acestor copilasi... ADELA Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
lorelei_19 Postat Decembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 27, 2006 Tzuni, tot respectul pentru minunatul gest pe care l-ai facut pentru copilashi, pentru organizare si pentru tot ce-ai facut pentru ei Si-ti multzumim din toata inima ca ne-ai dat si noua tuturor posibilitatea sa aducem un zambet pe buzele micutzilor [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Oanacn Postat Decembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 27, 2006 Felicitari pentru reusita voastra, ma bucur ca ati adus zambete si bucurie in sufletele micutilor. Din pacate nu am mai prins public albumul, dar imi inchipui ca ati fost minunati. Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006) Poze Varsta Bebe Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.