Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Povestea bradului ciorapel

Recommended Posts

Dedicatie speciala pentru cei mai mici oameni mari - prematurii DC

POVESTEA BRADULUI CIORAPEL

Vreau sa inscriu acest bradut in concurs nu pentru ceea ce este ci pentru ceea ce reprezinta. E cu adevarat frumos si miroase. N-am mai avut brad cu miros in ultimii ani. Ca in orice societate de consum pe piata apar lucrurile care cresc repede si arata bine. Atat ca brazii astia "de incubator" nu miros. Am rascolit orasul si am gasit. Miroase a padure si e plin de rasina:) Bradul asta este unul special pentru ca am primit sub el un cadou pentru toata viata. Ce-i drept l-am primit foarte devreme in acest an. Mult mai devreme decat era planuit. Mos Craciun, iepurasul de Pasti si toti sfintii pamantului au fost trimisi Dumnezeieste spre noi in aprilie cand a aparut pe lume un pui de 1.395 kg si 39 de cm. Pentru Maia Sofia si pentru cei mai mici oameni mari ai DC sta la loc de cinste in brad perechea de sosetele- cel mai de seama ornament primit in dar de la zanele cu andrele ale maternitatii. Atunci ii veneau pana la mijlocul gambelor daca gambe se chemau picioarele alea cat un deget mare:) SOSETE URIESESTI

Un gand bun pentru cei mai mici dintre cei mici. La multi ani, soricei! [pegeam]

...........si am uitat sa adaug. Cel mai de seama dar de la Mos Craciun este orice suta de grame in plus..... Acea suta de grame in plus inseamna pe cantar trei felii de salam.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Papadie..ai trezit sentimente puternice...[pup]

O [flo] de la noi.

Prima pereche de sosete a lui Sebastian ii veneau pana sus...deasupra genunchiului..si erau cea mai mica marime...id="purple">id="Comic Sans MS">

Andreea mamica de ingeras luptator id="purple"> [i]id="blue">id="navy">

[cit]Sebastian-Mihai 10.09.2006id="limegreen">id="limegreen">

Pagina noastra... id="red">

Noi avem ...

id="right">id="size1">

Pitite bine-n cufarul cu amintiri dureros de frumoase,posedam si noi ciorapeii fermecati (si-o caciulita[:)] )de marimea unui degetar,in care,acu' ceva vreme,locuiau doua picioruse cat degetului meu mic.6 ani mai tarziu,aceleasi picioruse-n niste ciorapei ceva mai mari,e drept,aceeasi "esenta tare" de asta data-ntr-un trup delicat de domnisorica mica,asteapta nerabdatoare Mosu' cu-n ciorap mareee-mareeee!...

[pegeam]Sarbatori fericite,prichindei![pup][*] id="Comic Sans MS">id="maroon">

Irina , vevika & "scaly monstel"[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5,6id="size1">

Superbi ciorapeii!!!!Cat despre proprietari...[il][bis][pup]...ii pupam pe ciorapei!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontationid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloaga[cool] : varstaid="size1">, pozeid="size1">, D-ale lui David id="size1">Imagini...fotografii id="size1">

id="right">

veve, uofff, de fiecare data cind ma uit pe pozele astea o fac de parc-ar fi la prima vedere... [pup] cu dor si drag una bucata don`soara si una bucata ficior[olala]. sarbatori fericite tuturor esentelor tari[pegeam]

quote:Originally posted by Veve

Pitite bine-n cufarul cu amintiri dureros de frumoase,posedam si noi ciorapeii fermecati (si-o caciulita[:)] )de marimea unui degetar,in care,acu' ceva vreme,locuiau doua picioruse cat degetului meu mic.6 ani mai tarziu,aceleasi picioruse-n niste ciorapei ceva mai mari,e drept,aceeasi "esenta tare" de asta data-ntr-un trup delicat de domnisorica mica,asteapta nerabdatoare Mosu' cu-n ciorap mareee-mareeee!...[pegeam]Sarbatori fericite,prichindei![pup][*] id="Comic Sans MS">id="maroon">Irina , vevika & "scaly monstel"[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">poze1,2,3,4,5,6id="size1">

id="quote">id="quote">Carmen, Ilinca, Ionutid="red"> tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, [jamaica]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...