Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

par intins....cum???

Recommended Posts

de cateva zile mi-am achizitionat o placa de intins parul Philips (printre ultimele modele) si nu imi iese de nici un fel parul intins asa cum il face coafeza mea.....sunt dezamagita!!! voua cum va iese? sunteti multumite?? cum procedati??? pe raul umed sau uscat??cu prodeuse de par inainte sau dupa??? plsss pareri ca mor de ciuda.....am dat banii degeaba!!![alcool]

[zana]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna lavinai.

Sotia mea are parul foarte cret, si de cand si-a indreptat parul la coafor a fost foarte incantata cum arata. Drept urmare am fost nevoiti sa achizitionam o placa care nu a fost delok ieftina.

Totodata eu indeplinesc si rolul de hair-styler. Am facut cateva experiente pana am invatat sa fac o treaba buna (la inceput nu prea se indrepta deoarece nu vroiam sa-i stric parul).

Deci, este foarte important sa nu tii parul in placa nici prea mult (ca se arde) dar nici prea putin. Treci suvitele si mentii placa apasata bine, atat cat sa nu te stanjeneasca si nici sa nu te tragi de par, si reiei de 2-3 ori, in functie de cat de ondulat sau cret este parul tau. Eu folosesc placa cu reglajul de temperatura la jumatate.

Sper sa-ti fie de folos si sa-ti iasa ok fara sa-ti strici parul.

Craciun fericit!

Viitor tatic de fetitza ,

Razvan [fetita]

Nu putem sa ne indreptam parul si fara placa asta? Coafeza mea spune ca este f rau pt par, si intotdeauna mi-l indreapta intai cu peria, si abia dupa aia cu placa, ca sa nu trebuiasca sa insiste asa mult. Si eu am parul drept de la natura, dar cam ciufulit. E super cand e intins

Alissa

va multumesc de ideei.

razvan, si eu tot asa : la cofor am descoperiit ce bine arata parul intins......apoi am achizitionat placa iar acuma ieri m-am facut desi nu a iesit asa de super ca la coafor....[alcool]

tot sotzul meu o sa ma faca si pe mine, el are multaaaa rabdare!!!

probabil nu am folosit placa cum trebuie : are reglaj la temperatura de la 100 grade la 160 grade...cat trebuie sa aleg?? eu am parul destul de fin, un pic doar ondulat. e destul de usor de intins!!!

dupa aceea ma ulei de par de al kallos ( special pt p[laca de par) cand il dau inainte sau dupa???

[zana]

Uleiul de la kallos il dai inainte. Dar sa nu pui mult, ca se "incarca" parul si se ingrasa. Pui putin in palma, intinzi in palme si apoi dai pe par, printre suvite, peste tot. Te ajuta si la intins, ii da si luciu parului.

Editez ca sa-ti zic ca atunci cand dai cu placa, sa trecei inaintea ei cu un pieptan cu dintii subtiri si desi. In acelasi timp: pieptanul inainte, placa imediat in spatele lui. Te ajuta.

Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)id="red">

Catalina

quote:Originally posted by karmenutza

Uleiul de la kallos il dai inainte. Dar sa nu pui mult, ca se "incarca" parul si se ingrasa. Pui putin in palma, intinzi in palme si apoi dai pe par, printre suvite, peste tot. Te ajuta si la intins, ii da si luciu parului.Editez ca sa-ti zic ca atunci cand dai cu placa, sa trecei inaintea ei cu un pieptan cu dintii subtiri si desi. In acelasi timp: pieptanul inainte, placa imediat in spatele lui. Te ajuta.Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)id="red">Catalina

id="quote">id="quote">multumesc frumos!![flo] [zana]

Lavinai, draga mea, hai sa ti zic eu care e problema! Eu una am par ondulat, l as avea chiar cret, dar ma fac blonda de ceva ani, si nu mai e ce era:(, si cu placa ma fac de peste 5 ani de zile! Problema la tine, cu parere de rau iti zic, e PLACA!! Iti trebuie neaparat una profesionala, care se incinge incomparabil de mai mult fata de cea pe care ai luat o tu, chiar si cu banii aia mai multi! Am o prietena care atsat pe ganduri aproape un an, pana sa si ia o placa, si am tot incercat sa i zic ca se merita sa si ia , dar numai una profi, explikandu i motivele... dar pan la urma, a hotarat ca pt un milion juma in plus n are sens... iar acum ii pare super rau, pt ca nu face mai delok treba placa ei! N are legatura cat tii pe par sau cat nu, pt ca daca are temperatura necesara iese oricum, si la cele mai crete persoane! Alea profesionale le gasesti la targurile de beauty, sau la Top line, Contrast... d astea de aprovizionare saloane! Se face pe parul uscat, iar uleiul de par se da tot dupa, si crede ma iese superb daca ai placa buna! Daca bagi tratament din cand in cand in par si ai grija de el, poti sa te faci chiar si la saptamana, crede ma, eu asa fac, pt ca nu l suport altfel decat intins! Ah, si sa stii ca te poti face singurika, impartind parul pe bucatele, iti ia max juma de ora, si esti o zana! Mai intreaba ma, si ti mai zic! Dac te intereseaza placa profi iti pot zice adresele la magazinele de mai sus, si te sfatuoesc sa vinzi plaka aia, ca sa ai banuti pt una care intradevar face treaba!

Ellie

elle, philips e o placa super buna, am una dintre ultimele modele si nici pe asta nu ma lasa inima qsa o folosesc la temperatura maxima.......mi se pare ca la 130 grade e prea calda,....[alcool] asa ca sigur nu mi-as baga in par una incinsa!!!

nu mi-a iesit prima data pt ca nu a stiut sa ma faca cine m a facut, si nici eu nu stiam sa ii explic (pana acuma ma facea coafeza).

am incercat ieri din nou, de data asta am pus ulei cu cristale de la kallos, ma facut sotzu' (eu nici gand sa ma fac singura, nu inca....[alcool]) si a iesit foarte bineeeee!!!!

nu stiu cand aud la altele ca nu le tine decat 2 zile.....pe mine ma tine parul intins pana la urmatoarea spalare (numai sa ma feresc de apa)!! pe voi cat va tine parul intins???

[zana]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...