Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Papagal ... ii gasim o casa?

Freia

Recommended Posts

Colega mea a primit de Craciun de la un coleg "dragutz" un papagal intr-o colivie. E tare frumos, piept alb cu bleu, aripi lungi albe.... dar nu il poate lua acasa pt ca are 2 pisici.

A ramas bietu papagal, l-am botezat Ghita, la birou. O sa il hraneasca pe rand colegii nostri care lucreaza in w-end... dar nu e loc pt un biet suflet la noi la birou. Nu putem sa ii dam drumul din cusca ca cine stie prin ce gura de aerisire intra si nu il mai scoate nimeni de acolo.

Mi se pare inuman sa faci un astefl e cadou cuiva fara sa il intrebi daca poate, vrea... mi-a distrus tot spiritul de petrecere Vineri la ziua cadourilor.

Ma ajutati sa ii gasim lui Ghita o casa? O familie care il poate scoate din cusca sa zboare liber cateva ore pe zi? sa vb cu el? sa aiba grija de el?

Daca stiti pe cineva va rog sa imi dati un semn.

p.s. nu stie "prostii", e civilizat, cuminte si e tare simpatic...

multumim

Freia si [copil] http://b3.lilypie.com/ULO3p3/.png"]Alexa

Terapia pentru Ema pe DCid="size1">id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu as fi incantata sa am un papagal [il]

Draga Freya, daca prietena ta mai este dispusa sa-l doneze, il iau eu cu foarte multa placere. Din pacate nu dispun de cine stie ce spatiu, stau intr-o garsoniera, in schimb in inima mea e loc de ajuns si pentru Ghita

[olala]

meb

Eu nu sunt din Craiova, dar l-as putea lua, daca l-ar dona prietena ta. Socrii mei stau la casa si se plictisesc. Ar fi tare fericiti daca le-am duce unul.Mai ales ca sunt grijulii si iubesc animalele mult. Au o catelusa in casa si una afara. Dar nu stiu cum am face cu transportul.

Corsge

Il donam cu bucurie pt ca are nevoie de spatiu si noi nu avem cum sa ii oferim asa ceva la servici.

alma, ea a avut un perush acu ceva timp si in acelasitimp a aparut si prima pisica... perushul numia iesea din cusca, era timorat si nu i se pare firesc sa treaca un alt zburator prin acelasi calvar. Pisicutele le-a gasit pe marginea soselei si le-a luat acasa. Primul perush are acum o casa si e bine.

Deci fetele care il vreti cum facem sa intre in posesia voatra? La Craiova nu avem cum sa il trimitem, doar daca vine cineva aici la Bcuresti sa il ia.

multumim anticipat

Freia si [copil] http://b3.lilypie.com/ULO3p3/.png"]Alexa

Terapia pentru Ema pe DCid="size1">id="navy">

quote:Originally posted by Freia

Il donam cu bucurie pt ca are nevoie de spatiu si noi nu avem cum sa ii oferim asa ceva la servici....

id="quote">id="quote">daca va ajuta cu ceva, putetzi sa-l aducetzi la HAM, sigur ii gasim un stapan bun, cum le-am mai gasit si la altzi papagali, caini, tzestoase, pisici, hamsteri, etc"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...