Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Col scurt, la pat , adio internet ...............

Recommended Posts

Buna burtici !

Am fost la medic si sunt cam trista si un pic speriata de situatie da ma incurajez singura ce sa fac , trebui sa fiu atenta daca nu cumva vreau sa nasc mai devreme si deci bebita sa ajunga la prematuri. Dr. spune ca din cauza statului foarte mult pe scaun sau in picioare colul s-a scurtat desi e inchis e mult mai scurt ca acum 2 sapt. si mi-a recomandat cat mai mult pozitia intins , asa ca ma despart cu greu de calculator si ma sez in pat oftand ......

cine a mai nascut zilele astea ?

nastere usoara ptr. burtici la termen si SARBATORI FERICITE !!! FARA EVENIMENTE NEPREVAZUTE

[gravi]36 S CU [baietel]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

SANATATE MULTA SI AI GRIJA MARE DE BB. Ca de calculator ai tot timpul dupa ce vine bb sanatos si frumos.

sa auzim de bine

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Eu stau in pat de la inceputul sarcinii si am pus biroul pe o latura a patului, iar calculatorul pe birou. Asez mouse-ul pe pat pe o geanta de cd, ca nu am pad special pt. mouse optic. Nu i-am suportat mirosul de cauciuc si l-am aruncat. Pun tastatura inbrate si.. la drum pe net. Poate faci si tu la fel, ca eu la TV nu prea ma uit. Sarcina usoara!

Trebuie sa te gandesti la caracterul tau. Sa stii in ce te schimbi, cum vei fi schimbat si ce nu poate fi schimbat la loc. Bunele maniere nu sunt deajuns. Nu sunt acelasi lucru cu o inima buna.

Eu am avut cerclaj facut in sapt 22 de sarcina, la fel am primit recomandare de a sta numai in pat...computerul si [dc] au fost prietenii cei mai buni[:D], mi-am pus biroul cu calculatorul langa pata in asa fel incat stateam intinsa pe o parte, cu tastatura si mousul in pat si "forumizam" de zor. Daca ai posibilitatea sa iei de undeva un laptop, problema e ca si rezolvata[:D].

E greu, dar merita! Pupici

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 1 anisor

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

Fetelor multumesc pentru incurajari , m-am mai dat si eu jos un pic , stiu ca merita , pentru el fac tot ce e necesar chiar daca e al naibi de greu sa stau asa fara sa fac nimic .........oricum nu ma mai desparte mult de marea intalnire

pupici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...