Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Leu sau antilopa?

Grace

Recommended Posts

Ne aflam intr-o relatie continua si interdependenta cu celelalte persoane din jurul nostru, avem un permanent contact social neconditionat sau independent de vointa noastra cu familia, vecini, prieteni, colegi, cunostinte. Cum va simtiti in raport cu acestia? Ca o furnica intr-un musuroi sau ca o lacusta in comparatie cu furnicile? Pe ce pozitie ne situam la nivel constient? Sintem niste persoane puternice cu o personalitate marcanta asupra celorlalti sau sintem niste fiinte mici care indiferent de strigatul nostru, acesta nu poate ajunge decit in propriile urechi? Cum este mai bine, sa fi un leu sau o antilopa? Voi ce animal preferati?

O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Leu cu hienele si antilopa cu cei blanzi ca mine.

Am invatat ca trebuie sa fiu si leu, mai ales cu cei care incercasera sa sfasaie antilopa.

O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.id="blue">

___________________________________________________________________________________

Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!id="brown">

[xx(] Io detest pradatorii... indiferent ce culoare sau calitate de blana ar purta... ii/le intzeleg natura, le-o respect chiar, ca aia e cu care s-au nascut, dar nu imi inspira mie cine stie ce apreciere... ca numa prapad lasa in urma-le adevaratele 'animale de prada', iar rareori capacitatzile lor specifice de-a sfashia shi devora sunt de trebuintza shi utilitate reala in viatza asta... no offence intended !

Aleg caprioara ! [il]

--------------------------

"Las-o ba ca merge-asa,

Ne-am obisnuit cu ea!

Las-ooooo! Las-ooooo!

Las-o ba ca merge-asa,

Ne-am indragostit de ea!

Las-ooooo! Las-ooooo!" [cusca]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...