Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

eco bun in pitesti

Recommended Posts

Unde va faceti eco in Pitesti? Eu am fost la Dr Luca la Petrescu dar m-a dezamagit trebuia sa ii spun eu ce are de facut, el in 10 min a terminat (din care 5 s-a straduit sa-mi arate fata fetitei - cu care eu am deja poze).Stiu ca bb este ok pt. ca am facut 2 morfologii si amniocenteza la Buc. dar vroiam sa vedem acum in sapt.34 ce mai face bb greutate, pozitionare, cum sta cordonul ombilical, placenta, cum e colul, confirmare DPN, chestii generale pe care nu a fost in stare sa mi le spuna. Deci stiti voi un eco bun in Pitesti ma refer in special la medic pt ca daca nu stie sa faca o eco de sarcina degeaba are aparat performant.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hmmm, usor de gasit eco, greu de gasit dr ca sa stie sa citeasca. Eu ti-as indica-o pe dr Ionescu de la Incamed din Prundu. Am avut cat de cat incredere in ea si in general imi spunea acelasi lucru ca si dr de la Bucuresti. Ar mai fi un dr din Curtea de Arges (are cabinet in gavana), unul Ali, despre care am auzit si bune si rele.Mai este Ionita are cabinet in Nord.Altii.. greu de indicat...

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze

Botez

La Ambra in L-uri am auzit ca e unul bun!Eu am facut toate ecografiile la Bucuresti aaa si vis-a vis de spitalul judetean nu stiu exact cum se numeste cica au ecograf bun...acolo timit medicii din spital la ecografii!

carla2005 [mamica] de [bebic]Alexandra Maria id="red">id="size2">

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

si eu tot de Elim din fata spitalului judetean stiu ca ar avea aparatura performanta si ca este si un dr bunicel. diaconu sau ceva de genul parca se numeste. cica se duce destul de des prin franta si pe la tot felul de conferinte internationale pt specializare. bafta si sarcina usoara

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...