valipop Publicat Decembrie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2006 Unde va faceti eco in Pitesti? Eu am fost la Dr Luca la Petrescu dar m-a dezamagit trebuia sa ii spun eu ce are de facut, el in 10 min a terminat (din care 5 s-a straduit sa-mi arate fata fetitei - cu care eu am deja poze).Stiu ca bb este ok pt. ca am facut 2 morfologii si amniocenteza la Buc. dar vroiam sa vedem acum in sapt.34 ce mai face bb greutate, pozitionare, cum sta cordonul ombilical, placenta, cum e colul, confirmare DPN, chestii generale pe care nu a fost in stare sa mi le spuna. Deci stiti voi un eco bun in Pitesti ma refer in special la medic pt ca daca nu stie sa faca o eco de sarcina degeaba are aparat performant. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanima_i2002 Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 Hmmm, usor de gasit eco, greu de gasit dr ca sa stie sa citeasca. Eu ti-as indica-o pe dr Ionescu de la Incamed din Prundu. Am avut cat de cat incredere in ea si in general imi spunea acelasi lucru ca si dr de la Bucuresti. Ar mai fi un dr din Curtea de Arges (are cabinet in gavana), unul Ali, despre care am auzit si bune si rele.Mai este Ionita are cabinet in Nord.Altii.. greu de indicat... Mamica lui Rares (15 oct 2006) poze Botez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla2005 Postat Ianuarie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 La Ambra in L-uri am auzit ca e unul bun!Eu am facut toate ecografiile la Bucuresti aaa si vis-a vis de spitalul judetean nu stiu exact cum se numeste cica au ecograf bun...acolo timit medicii din spital la ecografii! carla2005 de [bebic]Alexandra Maria id="red">id="size2"> Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valipop Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 multumesc fetelor pentru raspunsuri sarcini usoare si bebici sanatosi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela0521 Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 si eu tot de Elim din fata spitalului judetean stiu ca ar avea aparatura performanta si ca este si un dr bunicel. diaconu sau ceva de genul parca se numeste. cica se duce destul de des prin franta si pe la tot felul de conferinte internationale pt specializare. bafta si sarcina usoara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenpit77 Postat Ianuarie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2007 Eu am auzit lucruri bune despre doctorita Olteanu care lucreaza la spit de pedriatrie dar la cabinet particular nu stiu unde sa o gasesti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.