Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Seara de revelion

Recommended Posts

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by ymcar

Acasa / in pat, dormind, ca orice seara/noapte obisnuita.My life stinks

id="quote">id="quote"> Ce ton posomorat ... Doar nu e o noapte oarecare. Aveti copil mic??? Noi mergem la restaurant, cu prietenii."O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Distribuie pe alte site-uri

Mi-a placut deductia cu copilul mic [floare3]

Noi nu avem copil mic si totusi anul trecut am facut exact asta: am dormit pana la 11, cand ne-am trezit si la 12 am ciocnit iar la 1 eram direct in pat[:D]....si nu e deloc trist atata timp cat faci ce iti doresti.

Anul asta o sa ma duc intr-o piata la concerte...nu m-am hotarat inca in care piata[:D]...

P.S:avea mama o vorba "ne mai bucuram ca a trecut un an"...si timpul trece si noi ne bucuram[:D]

quote:Originally posted by ina78
quote:Originally posted by ymcar

Acasa / in pat, dormind, ca orice seara/noapte obisnuita.My life stinks

id="quote">id="quote"> Ce ton posomorat ... Doar nu e o noapte oarecare. Aveti copil mic??? Noi mergem la restaurant, cu prietenii."O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
id="quote">id="quote">Am avut vreodata alt ton?! Poate doar daca ne-am cunoscut in urma cu multi ani si nu stiu eu cine esti! Ce ton crezi ca poate avea un om care semneaza asa?!Edit: copilul mic exista, dar nu are nici o legatura.My life stinks

Vreau si eu idei pentru ca nu vreau in pat ca intr-o noapte obisnuita [:(]. Inca nu stiu ce vom face.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

Ptr. ymcar

Nu am remarcat sa ai un alt ton, nici semnatura ta nu este de neglijat... mesajul transmis este posomorat.

Doar ca speram cumpana dintre ani sa te mai imbuneze. Sa incepi anul mai plin de speranta, de viata.

Scuza-ma ca m-am bagat.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Ymcar

Nu pot sa cred ca scrii tu acolo. Daca am intels eu bine si exista in viata ta un copil, inseamna ca esti un om implinit, iar viata chiar e frumoasa.

Eu iti dorec sa fii fericit in noaptea dintre ani, indiferent unde te vei afla. Se poate sa fii fericit si in pat.[:D]..dar nu se poate s-o tratezi ca pe o noapte obisnuita.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...