Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reteta de tort Tiramisu


Dory232002

Recommended Posts

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dori eu am facut astazi si astept maine sa vad cum a iesit. La o cutie de mascarpone de 250 gr. pui 3 oua si 3 linguri de zahar. Eu am facut din 5 cutii si mi.a iesit o tava mare cu doua randuri de piscoturi si 3 de crema.

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bate albusul spuma si se incorporeaza cu galbenusul frecat cu zahar. Dupa acest amestec se pune incet, incet si mascarpone. Eu am pus si scortisoara+ esenta rom. Se inmoaie piscoturile repede in cafea, pui unul in cafea si il asezi in tava..si tot asa.....un rand de piscoturi, unul de crema, unul de pisc...unul de crema...ultimul este de crema....se lasa la frigider pana a doua zi si se presara cacao inainte de a se servi. Am uitat sa spun ca dupa ce faci crema o bagi la frigider 30 min. si NUMAI DUPA aceea incepi sa faci tiramisu in tava.

 

Monica

http://community.webshots.com/user/maraki36

mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

http://www.dropshots.com/maraki

http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki2

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Chiar daca am trecut in alt an (La multi ani!) vin si eu cu reteta de tort Tiramisu...si o poza atasata...

40 piscoturi

400 g frisca+zahar vanilat

4 oua(4 galbenuri+2 albusuri)

4 linguri zahar pudra

 

Pt insiropat piscoturile:

2 cesti mari cafea

2 linguri zahar

coniac sau whisky

Piscoturile nu se tin mult in sirop....doar se trec prin amestec

 

Crema: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, galbenusurile si frisca la sfarsit

 

Se pune un rand de piscoturi,unul de crema...si se tot alterneaza

Se pudreaza cu cacao...

 

obs: Eu am folosit numai frisca proaspata....dar mi-a fost recomandata si La Dorna rosie

 

nunta noastra http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/my_photos

 

am facut si noi 1 an de casnicie

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...