Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

contraceptive - cand sa le luam dupa o pauza?

Recommended Posts

Buna seara,

Iau Laurina de 6 luni si nu am avut nici o problema deosebita. Am decis insa sa fac o pauza de o luna, intrucat asa mi-a fost recomandat de medicul ginecolog.

Intrebarea mea este: in ce zi sa reincep urmatoarea folie de Laurina?

1. in prima zi a menstruatiei, ca si cand abia acum as incepe tratamentul contraceptiv?

2. in ziua in care in mod normal incepeam urmatoarea folie, adica fix la 4 saptamani dupa ce am luat prima pilula din folia anterioara?

Din pacate nu am intrebat medicul ginecolog despre acest lucru, in prospect nu scrie, si ma astep sa am prima zi de menstruatie undeva pe la Revelion - asa ca este imposibil sa fac o vizita la doctor in aceste zile.

O seara buna,

flo

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Flo!

Eu fac pauza la pastilute 2 luni dupa un an si jumatate neintrerupt; asa mi-a recomandat medicul;nu as putea spune daca si in cazul tau ar putea fi la fel, pentru ca eu am luat mereu Triregol. Iar prima pastiluta dupa pauza ,da, se ia in prima zi a ciclui menstrual.

Cam atat iti pot spune ... si toate cele bune.An NOu Fericit!

LIV

Eu cu actualele pastile nu fac pauza ca asa mi-a recomandat doctorul (iau Desorelle 30), dar cand eram in tara si luam Triregol dupa pauza incepeam in prima zi a ciclului.

Daniela

CRACIUN FERICIT

[pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam]

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."

Charles Baudelaire id="purple">

Eu iau de vreo 4 ani de zile si nu mi-am pus problema de intrerupere pana mi s-a sugerat ca ar fi mai bine sa intrerup 1-2 luni ca sa isi mai revina si organismul.

Mi-a fost cam teama de aceasta pauza (dat fiind ca iau pastilele pentru a imi menaja un ovar - celalalt fiind scos, deci iau pastilele cu scop de 'tratament), dar am inteles ca asa ar fi ami bine pentru a se mai 'linisti' si corpul meu.

Dupa ce am revenit la pastile (pauza de o luna), ciclul a venit exact ca inainte (ultima sambata din luna intre orele 8 si 11[:D]) si nu am avut probleme...deci nu imi pare rau pentur pauza aia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...