Nicoleta Publicat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 29, 2006 Servus. De cand a venit toamna, Stefan a tot racit... pneumonii, bronsita... acum respira iar cu suierat. Nu mai reusesc sa fac fata situtiei. Nu stiu ce sa mai fac. Caut medic pneumolog pediatru, de preferat Brasov sau daca nu Bucuresti, Cluj sau Targu-Mures. Va multumesc frumos. Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura72 Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 cei mai buni pneumologi sunt la inst. Marius Nasta in Buc.se merge cu trimitere de la medicul de familie.nu stiu nume ci doar ca sunt f. buni.mama mea a fost cu o problema care la noi era dg. ca tbc si de fapt a fost nevoie de interv chirurgicala.ar fi luat mult si bine trat de tbc.sigur au si sectie de pediatrie.poate stiu nume fetele din Bucuresti.multa sanatate. Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihatocae Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 la Cluj, la clinica pediatrie 2 (aproape de gara) este o dna dr. Marc, foarte buna si foarte draguta. Mihaela, mama lui [copil]Lucaid="red">id="right"> Luca rapidistul 5luni Filmuletz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihatocae Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 Nu terminasem mesajul...dar am apasat pe ceva pe aici...Deci, dr. Marc este de specialitate pneumologie, dar cu aceeasi caldura ti-l recomand si pe dnul. prof. dr. Miu care are o experienta vasta in tratarea afectiunilor respiratorii la copii. Sanatate. Mihaela, mama lui [copil]Lucaid="red">id="right"> Luca rapidistul 5luni Filmuletz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x_alinutza Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 Si noi am ajuns la Institutul de Pneumologie M. Nasta, la dr. Murgoci Gheorghe... Uite ce am scris daspre acest lucru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81168 Multa sanatate! pozici aLINUTZa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.