Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de septembrie-octombrie 2007

Recommended Posts

Bine v-am gasit!Am venit si eu la odisee, chiar daca inca nu sunt pe deplin sigura ca o sa fie sigur o sarcina, testi beta hcg a iesit astazi in a 14 a zi de la ET cu val 242. Nu stiu daca e mare, mica habar n-am. Problema e ca sangerez si asta nu cred ca e bine deloc....ce o fi o fi, m las in voia lui DD.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 289
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hello burtici,

eu sunt o mamica de sept-oct 2006. Am intrat sa va urez sarcini usoare, sa fiti optimiste si fericite.Un copil este cel mai frumos dar de la Dumnezeu si va pot spune cu mana pe inima ca acest Craciun a fost cel mai fericit din viata alaturi de dragul nostru Robert.

Ma bucur pt. voi si va doresc sa aveti bebici sanatosi si frumosi!

Pupici multi viitoarelor mamici.

Cata - o mamica fericita

[bebic]Robert Alexandru: Aici ma puteti vedea

Povestea mea

----------------

You really can change the world if you care enough!

Cred ca numai eu bantui pe aici la ora asta!

M-a luat o raceala nasoala![xx(]Febra din fericire nu am(mare)-37, ma dor muschii, beau ceaiuri cu miere si lamaie.

Betty, nu am facut testul de sange, ci unul de urina, vroiam cat mai repede sa aflu rezultat, mai ales ca era si vineri seara.

Andreea,Myral,Teodoran bine ati venit!Nu credeam ca asa repede se va umple subiectul asta![bis]

Fetelor multumim mult ptr urarile voastre, sper sa ne urmati cat mai repede posibil!

Alina[gravi]4+ si Alexid="blue">

Fetelor..va urez sarcini usoare...sa aveti parte de copii sanatosi...si multa multa fericire...

M-au cuprins toate emotiile cititnd ca sa deschis acest capitorl...

Va pupa,va imbratiseaza si va doreste numai bine o mamica de sept-oct2006.id="red">id="Comic Sans MS">

Andreea mamica de ingeras luptator id="purple"> [i]id="blue">id="navy">

[cit]Sebastian-Mihai 10.09.2006id="limegreen">id="limegreen">

Pagina noastra... id="red">

Noi avem ...

id="right">id="size1">

Alina, nu pot decat sa ma bucur ca te reintalnesc aici! Pe la nazdravani de ce nu mai postezi? [:D] Felicitari, sarcina usoara si copiii sanatosi si cuminti!

Ileana

poze,poze si iar poze...

Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

O poveste fara titlu...id="size1">id="purple">id="Lucida Console">

Buna dimineata, in dimineata asta ma simt mult mai bine, nu am mai sangerat decat cateva picaturi, dar am luat preventiv no spa, mi-a spus dna dr. ca sa iau 1 tb. la 6 ore, Pentru sustinere am facut pe 27 dec. 1 fiola de gravibinon si imi pun 6 ovule cu utrogestan zilnic. De exemplu ieri cand am avut sangerari le-am luat pe cale bucala. Acum stau cumintica in pat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...