Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de septembrie-octombrie 2007

Recommended Posts

Mandarinutza - eu am fost la prima eco vaginala la 4 sapt si 4 zile si nu s-a vazut mai nimic. M-am dus din nou la 5 sapt si 6 zile si am vazut embrionul, inimioara ii batea bine mersi.

La ce doctorita esti?

Si eu mai am o sarcina oprita in evolutie si iau tratament acum.

Diwana, de ce abia vineri te duci la doctor? Nu te poti duce mai devreme? Avand in vedere secretia care te ingrijoreaza.

Nana, din cate mi-a zis medicul meu de familie, in timpul sarcinii paracetamolul se ia doar in cazuri de extrema necesitate. De ce nu incerci niste tratamente naturiste (niste felii de cartofi cruzi pe frunte)? Cel mai bine suna-ti medicul si intreaba.

Sim

Asa creste bebe

Poze bebe

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 289
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Andreeaid="brown"> [pup] TA inseamna tensiune arteriala care de obicei poate sa apara dupa saptamana 20,eu am avut hipertensiune indusa de sarcina.[bang]

Simid="brown"> [pup] la 5 sapt si 6 zile i-ai auzit inimioara? Deci sunt sanse sa aud si eu daca merg la 6 sapt? [:)]

Mirelaid="brown">id="size1">[gravi]5+

Our little Miracle!id="size1">id="brown">

Bine v-am gasit fetelor![pup][flo][pup] Ma primiti si pe mine? [biz] [8**] N-am vrut sa intru pentru ca inca astept maine raspunsul medicului... Am niste scurgeri de ieri incepand foarte nasoale. Am deschis chiar un subiect aici la odisee: "Sangerari la inceput de sarcina". Poate va dati cu parerea![flo]

Dr-ita de la Municipal mi-a dat Utrogestan 2 pastile/8 ore si acid folic.

Am avut ciclu peste sarcina... Primul CM pe 4 decembrie si urmatorul pe 2 ianuarie. Ieri am aflat SURPRIZA! Nu prea stiu cum sa calculez acum..

Va pup![pup]

In asteptarea...fetitzei meleid="red"> [9cer]

Biby [floare3]

Bibyid="brown"> [pup] bine ai venit! [bis] Felicitari inca o data!

Iti tin pumnii pentru maine sa fie totul bine,pana atunci ia tratamentul si stai linistita in pat,ca se va rezolva,o sa vezi!

Nici eu nu prea stiu cum ai putea calcula,poate de la ultimul ciclu,sigur te vei lamuri maine.

Ma bucur mult pentru tine! Super ca suntem colegute![cool]

Mirelaid="brown">id="size1">[gravi]5+

Our little Miracle!id="size1">id="brown">

Mirelushid="blue">, te astept sa vii de la medic, chiar sunt curioasa ce e cu durerile astea cumplite de cap. Acum m-am intors din pauza de masa, am fost la plimbare cu masina cu sotul si un coleg si mi-am mai revenit putin.

Andreeid="blue">, merci mult de informatii. Intre timp mi-a zis si fina mea ca nu se ia nici un medicament in primul trimestru de sarcina si daca se poate, ideal este sa evitam pe toata perioada sarcinii.La fel mi-a zis si ea de acidul folic, ca ea a luat in primul trimestru iar vitamine din luna a 5-a.[pup] fata si iti multumesc din suflet de ajutor. Bine ca mi-ati deschis voi ochii ca eu luam in continuare.[pup][flo]

Simid="blue">, sunt inca la birou, ca daca eram acasa imi puneam cartofi cruzi pe frunte, ultima oara astia au facut minuni, m-au linistit tare. Sarumana mult de sfat.[pup]

Iar tie Biby-ul id="blue">meu scump si drag, iti urez bine ai venit la odisee.id="red">Sunt tare fericita ca ni te-ai alaturat! Doamne ajuta si sarcina usoara. O sa vezi ca totul va fi bine!

Nana, [gravi] 4+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">

Nunta noastra de vis!id="blue">

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size2">

[bis]

Draga Sim,

Multumesc frumos pentru raspuns.

Eu merg la dna dr Simonescu de la Giulesti, este f draguta.

La sarcina anterioara (pe care am pierdut-o )prima eco am facut-o pe la 7-8 saptamani la Medicover si era ok, i-am auzit inimioara.Acum,m-am dus imediat cum am aflat de sarcina la control, la ecografie, intrucat vreau sa fie totul in regula de la bun inceput. La mine pe poza de la ecografie scrie ca ar avea 4 saptamani si 4 zile, la fel ca prima ta eco. Ecografia am facut-o la Giulesti.

Am uitat sa intreb daca varsta sarcinii afisata de ecograf este de la data conceptiei sau ar trebui sa corespunda cu perioada scursa de la UM.

Chiar daca m-am dus prea devreme nu imi pare rau, intrucat am primit si tratamentul de urmat: acid folic si utrogestan.

Sper ca saptamana viitoare sa imi vad si eu embrionul.

Mandarinutza

[pup]

O sa incerc si eu imediat ce ajung acasa, am si ceai d emusetel si miere. Tocmai am citit ca sunt permise si ceaiul de tei si musetel.

Merci mult de sfat.

Fetelor, am creat user nou : MamiciDe2007id="blue"> ca sa putem deschide oricare dintre noi capitol nou si s aputem pune oricare, linkuri utile. Cum este aprobat, va trimit parola pe mail, cine este interesat.

Multumesc Andreei, [Anaist72) ca a reamintit asta. Sigur ne va fi de folos.[pup]

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size2">

Buna seara! Felicitari noilor gravidute! Diwana si Biby ne rugam sa fie totul bine! Fetelor nu stiu ce sa mai fac ca sa-mi treaca greata care ma chinuie de dimineata pana tarziu, nici nu am putut dormi noaptea trecuta. Nu am vomat dar nu pot manca nimic toata ziua. Azi am fost si la medicul de familie care nu m-a cantarit, nu mi-a luat tensiunea si mi-a dat f putine analize. Nu mi-a recomandat nimic nici pt greata, nici pt dureri de cap nimic nici macar ceaiuri(chiar a zis ca mai bine sa nu beau). Am plecat dejamagita, sper ca macar medicul ginecolog sa se poarte mai bine. Irina, Lavinia voi cum va mai simtiti?(ca stiu ca voi mai aveati greturi si cum scapati de ele).

Am deschis un nou capitol si va astept acolo.

Multumesc din suflet moderatorilor pentru ajutorul dat![flo]

P.S. Mirelushid="blue">, dupa cum bine vezi, m-am pus pe treaba. Doar am promis ca daca o sa fiu gravidutza de sept-oct o sa ajut la deschiderea de noi capitole. [:)] Sper sa nu supar pe nimeni.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...