M&M Publicat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 29, 2006 Am o mare dilema. Anul acesta Revelionul il vom face intr-un club rustic,ca sa zic asa. Cu ce as putea sa ma imbrac? Merge sa iau un compleu mai elegant?? Cristinaid="red">id="size2"> noi doi Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 Nu prea. Daca e club-eu zic sa te imbraci ca la club.Poti incerca blugi mulati accesorizati cu o curea mai deosebita,cizme cu toc gros( ca sa fie comode) si un top mai sclipicios....ceva care sa fie un pic mai festiv. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 Pantaloni negrii pe talie, bluza maieu cu paiete aurii si bleizer negru larg cu maneci avazate, pantofi cu auriu,poseta la fel sau neagra. Asa ma imbrac eu, jumatate din seara. Dupa care, voi avea o tinuta sport-sexy.[:D]Ca doar voi fi obosita, dar cu chef de dans. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 mie mi se pare ca lumea sa imbraca prea putin elegant in seara de revelion. macar acuma sa ne imbracam si noi frumos, cand daca nu acuma? eu s-ar putea sa ma duc la un bairam si as vrea sa ma imbrac cu o rochie neagra eleganta, dar parca vad ca toti de acolo se vor imbraca cu blugi si mi-e sa nu pic prost. [xx(] Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 Eu zic ca e bine sa ne imbracam cu ceva cu care sa ne simtim bine!Eventual cu ceva sclipici,asa sa fie mai de ocazie!! In schimb eu nu ma imbrac in negru de revelion ,niciodata!!Se spune ca aduce ghinion in anul care vine!!Si vreau ca anul urmator sa fie mai bun decit cel care a trecut![bere] Corina si Anna nazdravana!![hop] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 quote:Originally posted by CorinaEu zic ca e bine sa ne imbracam cu ceva cu care sa ne simtim bine!Eventual cu ceva sclipici,asa sa fie mai de ocazie!!In schimb eu nu ma imbrac in negru de revelion ,niciodata!!Se spune ca aduce ghinion in anul care vine!!Si vreau ca anul urmator sa fie mai bun decit cel care a trecut![bere]Corina si Anna nazdravana!![hop]id="quote">id="quote">noh, asta chiar n-am mai auzit-o!!![:0]SA AVETI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI!!!id="size2">id="red">cristina si nazdravanul Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alma Postat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 29, 2006 Daca ar avea ghinion toti miliardarii care se imbraca in negru in seara de revelion(o culoare eleganta,dealtfel),n-ar mai fi oameni bogati in tara asta,ar da toti faliment Diana si mami Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Decembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2006 Mai faza aia cu negru nici io n-o stiam. Stiam numai de schema cu chilotzeii rosii kare aduc noroc si musai sa ai bani la tine.. Revenind la topic, daca as merge intr-un club, nu as lua compleu elegant, as lua asa cum au scris si fetele aici un jeans mai elegant (io am unii deliciosi, cu pietricele ) si un top simpatic sau pantalon negru si un top "sclipicios" + pantofi cu toc (si la jeans la fel). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina Postat Decembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2006 Vreau sa spun negru complet!! Miliardarii au costum negru,dar camasa e de alta culoare!!! Eu am doua prietene care au facut revelionul imbracate complet in negru(rochie,ciorapi,pantofi!!),in ani diferiti, iar anul urmator una dintre ele a pierdut pe cineva drag(doliu),cealalta a divortat si a pierdut si bebe-ul pe care il astepta!! Poate ca e o superstitie,dar ce conteaza,asa cum am spus vreau un an mai bun,deci ma imbrac in rosu![disco] Corina si Anna nazdravana!![hop] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Postat Decembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2006 da daca avem hainele negre si chiloteii rosii se pune? Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.