gabitoni Publicat Decembrie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 29, 2006 buna ! sunt cam noua pe aici, dar citesc si invat foarte multe de pe acest site. noi ne dorim un BB, incercam din mai 2006, deocamdata nimic.... sa nu ma credeti disperata, dar "simt" ca sunt gravida.Problema este ca au venit "uratii". am citit pe net de asa zisa falsa mentruatie. vreau sa stiu daca ati avut asa ceva si daca arata altfel sau nu. va rog frumos sa ma ajutati!!! va pup si va doresc "La multi ani",[copil]-i sanatosi, momente frumoase alaturi de cei dragi. Gabriela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricar Postat Decembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2006 Nu e cazul meu, dar am avut prietene care n-au stiut vreo cateva luni ca sunt insarcinate, pt ca le venea ciclul. Da, se poate sa fie o sangerare peste sarcina. Dar poti sa afli facandu-tu un test de sarcina sau mergand la echograf. E-adevarat ca o femeie simte atunci cand se-ntampla, poate chiar o sa fii mamica! Iti urez mult noroc! mariavlad Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianalaura Postat Decembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2006 Buna gabitoni! Nici la mine nu a fost cazul, cum mi-a intarziat ciclul zile am facut test de sarcina si a iesit pozitiv....dar si eu cunosc un caz, o vecina, careia i-a venit ciclul peste sarcina....vreau sa iti spun ca ea de craciun avea menstruatie, iar in iulie a nascut. A aflat doar prin ianuarie ca e insarcinata....insa lucrul acesta nu a afectat copilul...acum are o fetita superba si sanatoasa de 3 ani jumate. Iti doresc sa ti se implineasca dorinta si sa ai si tu un bb in burtica. An nou fericit tuturor! dia 20 + bebe poze graviduta poze craciun Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitoni Postat Ianuarie 1, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 buna si La multi ani! va multumesc pentru raspunsuri... pe 26 dec mi-a venit "menstruatia", acum nu stiu cand trebuie sa imi fac testul.cred ca voi astepta sa vad daca imi vin uratii pe 26 ianuarie.cred ca numai dupa aceea pot sa imi fac testul. nu stiu precis... asteptam si vom vedea... poate va fi [copil]!!![cool] va pup si va doresc nastere usoara si [copil]-ii sanatosi!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.