Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

salata de fructe


ELIZA MIRON

Recommended Posts

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu pun sucul de la o conserva de ananas (sau de piersici, ce-ti place tie). Pun : mere, banane, portocale, grepfruit, ananas, kiwi. Frisca o pun in cupa, cand servesc. Daca vrei poti pune si un strop de alcool, asta ca sa intareasca putin fructele.

 

[pegeam][pegeam][pegeam]

 

Cata si [copil] Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bine v-am gasit [:)]!

 

Eu fac asa: tai bucati potrivite multe fructe, din conserve, proaspete, ce am prin casa. Pun un pic de zeama dintr-un compot, cateva lingurite de sirop de casa (daca am fructe mai acrisoare in salata), apoi stropesc cu alcool (coniac, lichior, orice). Dau la frigider si la servire pun fructe, un pic de "sos", frisca si sirop de fructe in loc de topping.

 

E un desert usor, racoritor si...delicios [pofta].

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dupa sfaturile primite care nu lasa prea multe adaugiri, eu pot zice ca mai pun o lingurita de inghetata, dupa care pun fructele, dupa care frisca si deasupra ciocolata razuita sau o feliuta foarte subtire dintr-o lamaita verde, parfumata sau o boaba de strugure sau o fructa glasata, in fine, ce am, plus un piscot de sampanie.

 

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

 

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Un pont: ca sa nu oxideze merele, eu le trec inainte prin suc proaspat de portocale. Adica storc cateva portocale, tai merele bucatele si le pun in suc pentru cateva secunde. Bucatile de mere se pastreaza foarte bine asa. Cand nu faceam asa, se oxidau, capatau culoarea aceea maronie si eu cum sunt mai sclifosita [:D] nu mancam salata.

 

Daniela

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...