Tash Publicat Decembrie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2006 Hei, fetele, unde sunteti? Unde v-ati ascuns? Am tot cautat forumul, dar am gasit ambele subiecte despre piticii din aprilie 2003 inchise... Noi am tot fost ocupati, viata de inceput intr-o tara noua nu e usoara, iti trebuie de toate...serviciu, formalitati, copilul la day-care...etc Ce mai faceti voi? Cum evolueaza piticii? Salutari si pupici la toata lumea din partea noastra, din Toronto [canada] LA MULTI ANI 2007 !!!!! [cheers] http://community.webshots.com/user/mic4_romania Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saso Postat Martie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2007 am tot cautat subiectul... oare ai nostrii ce mai fac? noi mergem din toamna la gradi ne-am acomodt repede..psihic vorbind e program scurt ..sa ajungem pina la 9 ..si la 12,45 e gata dpdv al sanatatii...pina n-am mers la gradi .. nici nu am stiut ce e aia sa a copil bolnav...dar lasa ca recuperam acum am capatat in oct un nas uscat si infundat, de care inca tot nu am scapat pina nu demult nu a fost nici o reactie.. dar de simbata am facut febra si am tot tinut-o asa pina luni ..cind am chemat pediatrul si am trecut la antibiotic sa speram ca vom scapa cu bine in rest .. se supara rau ca stie literele si nu stie sa citeasca .. si astept si vesti de la voi sa mai pove va pupam “The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilib72 Postat Martie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2007 Bine v-am regasit fetelor Aceasta este lista cu mamici si pitici: mama prima- corinaq - 1 martie - Ilinca - chei masina, sticluta oja, telefon mobil Karmen - 1 martie - Calin toni - 2 martie - Raluca RUSCUS - 7 martie - Danny Thierry mamamariana - 11 martie - Emilia Gabriela - telefon mobil, oglinda, termometru Laura B - 11 martie - Diana - chei, carte si pix ghinetz - 11 martie - Stefan loremari2000 - 13 martie - Loredana dy - 15 martie - Cezar - mouse, bratara de aur, oglinda. lexi - 15 martie - Eduard - surubelnita, carte de credit, naveta spatiala, carte, parfum, mouse. Vlada -15 martie - Vlad - ceas, bani, carte. alexias - 19 aprilie - Alexandra cary - 19 martie - Axel Andrei - lei, dolari, foarfeca Anisia - 21 martie - Rares-Costin Brindu - 21 martie - Mihail Lilib - 29 martie - Daria - ruj, carte, bani Acvi - 3 aprilie - Alex - chei apartament, surubelnita, chei masina. Tuchi - 3 aprilie - Dragos Mihuletu - 3 aprilie - Sara Daniela - perie, foarfeca, ruj, carte, bani Adela P - 3 aprilie - Jonathan Mathieu Verutza - 8 aprilie - Alina-Diana - oglinda, bani, pix Pico - 9 aprilie - Ioana Carrina - lant aur, foarfeca, pix Caterina - 9 aprilie - Giulio Ariel - 10 Aprilie - Alexutza Taisia (Monica) - 10 aprilie - Adrian Piti - 11 aprilie - Armand Adrian ivartolas - 11 aprilie - Alex Bendis - 13 aprilie - David - parfum, cutie bere, casti audio, seringa Tash - 14 aprilie - Oana-Nicoleta - paine, carte, ruj, bani anutze - 16 aprilie - Bianca issabbella - 19 aprilie - Delia Crysa - 20 aprilie - Bianca Saso - 22 aprilie - Nathalie Pisicutele - 23 aprilie - PISICUTA ungureaa - 25 aprilie - Gabriel Andreea Ana - 26 aprilie - Anais Geta Sfia - 27 aprilie - Mihaela dana d - 28 aprilie - Ana Ilinca acinorev - 28 aprilie - Teodora - Stefania : ruj, pieptene, chei de la masina meme - 1 mai - Anca - mobil, pix, inel, ruj. Lumi - 2 mai - Denisa Cristina ange - 13 mai - Robert Mihail Bebelusha 28 - 16 mai - Corina dupa cum vedeti aniversarile au inceput... Urez pe aceasta cale tuturor copilashilor LA MULTI ANI!id="red"> multa sanatate si fericire [flo] pozici cu bebei de martie - aprilie: http://community.webshots.com/user/mitzapicia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anacami Postat Martie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2007 Buna! Cred ca de acum nu mai sunteti "scuteciste"[:D], ci mai degraba "In floarea copilariei". Felicitari [;)],aveti copilasi mari! http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=38 (sau http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76789). O zi placuta! Camelia si Sebastian (26 mai 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saso Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 nu mai sintem scuteciste! noi ne confrntam iar cu o periada negativista de 4 ani orice zice mama.. raspusul fetei e ca nu .. "tu nu sti iti arat eu cum" si mai avem nu-mi da mincare tu lasa-ma sa maininc singura , eu imi tai mincarea eu imi ung painea eu torn laptele, eu desfac centura de singuranta eu imi deschid usa nu mai am voie nimic... nici nu mi-am dat seama ce repede a trecut timpul voi ce mai faceti?? “The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto PS n-ar trebui sa actualizam niste poze.. am tres un ochi la albumul vechi .. minca-i-ar mama pe ei de gogoloase scumpe Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.