Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna tuturor

De cateva zile baietelul meu de 5 luni si jumatate se lupta cu un virus:rosu in gat si febra. Acum e mai ok, insa seara mai creste temperatura.

Ceea ce nu stiu este ce se considera a fi febra seara? Temperatura de 38 este sau nu febra?

Cineva imi spunea ca se scade nu stiu cat...etc ..dar nu am inteles.

Poate ma ajutati voi.

Multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da, poti considera ca are febra, daca temperatura se ridica peste 37,8- 38. Faptul ca ea creste seara este normal. Asa se intampla de cele mai multe ori, iar gatul rosu confirma starea de viroza.

Ar trebui sa-i dai un tratament cateva zile, fara sa-l scoti afara pe perioada respectiva. Si sigur se va ameliora!

Nu trata cu usurinta starea copilului ziua cand nu face febra. Da-i si atunci tratamentul, adica nu-l opri!

Sanatate!

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

assaid="red">, daca ii iei temperatura din fundulet ii scazi 4 unitati. De exemplu, daca termometrul arata 38, el are 37,6 de fapt. Nu te grabi cu antibioticul, decit daca e nevoie si cum ti-a mai spus una dintre fete, doar in urma exudatului, altfel risti sa-i dai degeaba un antibiotic care nu are efect la el

pupici si sanatate

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

quote:Originally posted by simonacip

assaid="red">, daca ii iei temperatura din fundulet ii scazi 4 unitati. De exemplu, daca termometrul arata 38, el are 37,6 de fapt. Simona si David (10 nov 2004)Daviduchele meu"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

id="quote">id="quote">De ce, ca eu habar nu am...?Alina[cit] si printul Rares[pirat]Pozele noastreCand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...