crinuta Publicat Ianuarie 1, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 1, 2007 (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13), (14), (15), (16), (17), (18), (19), (20), (21), (22), (23), (24), (25), (26), (27), (28), (29), (30), (31), (32),33,34, 35,36Noiembrie23 nov. Alexandru id="blue"> (Bellamia)Decembrie15 Victor Stefan id="blue"> (Ana Maria) 12,5 kg/89 cm21 Bianca Maria id="red"> (Ingerasu)22 Rayan (Crinuta) id="blue"> 12,4 kg/93 cm 27 Dragos Mihai (Lali) id="blue"> 11 kg/78 cmIanuarie 2 [bonjovi]Vlad Ionut id="blue"> (Bubu05) 12 kg/88 cm 3 Sebastian id="blue"> (Adana) 3 Ioan Cristian id="blue"> (Monalac) 3 Sergiu Denis id="blue"> (Coraly) 13 kg/88cm 3 Mara Theodoraid="red"> (Megg) 8,8 kg 3 Alexandra Beatrice id="red"> (Ilucae) 9,2 kg/ 73 cm 5 Nectarie Ioan id="blue"> (Adita) 11 kg/78 cm 6 Stefan id="blue"> (aurelrusu) 6 Rares Daniel id="blue"> (o prietena) 12,4kg/76 cm 7 Andreea Oana id="red"> (Leta) 8 Andrei Stefanid="blue"> (Amary) 9 Tudor id="blue"> (Tomasa) 10 Sebastien Stefanid="size4"> id="blue"> (Oana Cretu) 10,6/81 cm,[bis][cor]10 Maria Theodora id="size4"> id="red"> (Cocolino) [bis][cor]10 [hippi] Ruxandra Maria id="size4">id="red"> (V. Erica) 11,9 kg/84 cm [bis][cor]10 Ioana Maria id="size4">id="red"> (Anuc)[bis][cor]11 Cosmin Davidid="blue">, 11 kg/80 cm. (Mia Tincu)13 Mihaiid="blue"> (amo2004) 11,5 Kg/ 77 cm poze13 Mihai Cristian id="blue"> (Bdana): 13kg /87 cm17 Viktor id="blue"> (Monique)17 [8**]Natalia id="red"> (Lavinia345)17 Simona Andreea id="red"> (Andrutza) 10kg/ 79 cm17 Mandy Stephanie id="red"> (Alina Maria) 9075 g/ 79 cm17 Amanda Maria id="red"> (Cory35) 10,2 kg/ 79 cm 18 [copil]Irina Ioana id="red"> (Witchie) 25 Maria id="red"> (Danielai)25 Alexia id="red"> (Miha T)26 Bianca Maria id="red"> (Kris)10 kg/80 cm 26 Albert-Adrian id="blue"> (Rachel Owen)31 Alexandra Maria id="red"> (Ubi): 12kg/90 cmFebruarie 4 Bogdanid="blue"> (Strunfita)13kg/90cm 4 Andrei Razvan id="blue"> (Tigabita) 4 Iustin Gabriel id="blue"> (Gabi.i) 4 Gabriel id="blue"> (Catiflo) 10,6 kg/ 76 cm 5 Rebecca Andreea id="red"> (PatriciaArdeleanu) 9,5kg /83,5 cm 5 Horia-Ioan id="blue"> (danonica) 6 Alexandra id="red"> (Jone) 7 Elena Stefania id="red"> (Gabry) 8 David Ran id="blue"> (Sara) 12.750kg. 9 Tudor Constantin id="blue"> (Bestutza):13 kg/87 cm10 Andrei id="blue"> (Kita)11 Nicodim id="blue"> (Bagoiu)11 Stefana id="red"> (Alipiticot)18 [copil]Cristina Mihaela id="red"> (Ixxi) 86cm/12kg18 Radu Andrei Alexandru id="blue"> (Amaya) 89 cm/12 kg20 Sebastian id="blue"> (Clara03) 81cm/11,4 kg21 Matei id="blue"> (Ibelciug) 11 kg/ 85cm la 1 an21 Codrin Stefan id="blue"> (Shobo) 14kg /90cm22 [hippi] Hana id="red"> (Magga) 23 Lucian id="blue"> (Crinia)27 Vladut id="blue"> (Sirimie) 8,75 kg/74 cm Poze Martie7 Clara Sophie id="red"> (Viktoria) Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi! [flo]Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.http://www.jnsr.be/ro.htm[bascket] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat Ianuarie 1, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 Buna dimineata in noul an si La multi ani!!!!!1 Mai e cineva la cafea? Eu raportez un Figgers de milioane, de ti se topea in gura, dar si cel putin 2 kg in plus. Amayaid="red">, eu nu inteleg de ce nu mai scrii de o saptamana. Am inteles ca ai fost obosita de ziua ta cu musafiri, dar de atunci, chiar nimic????? Te penalizez sa stii. Sper ca esti ok. Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. http://www.jnsr.be/ro.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coraly Postat Ianuarie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 la multi ani cu bucurie!!! si eu la cafea. si eu am pus la loc 2 kile pe care le-am dat jos in vreo 3 saptamani[V] azi noapte am dormit 2,5 ore. s-a trezit si copilul si deasupra a fost chef, cu urlete, si dans nebun... Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Ianuarie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 Buna dimineata! si eu prin casa..dar nu la cafea ci la o prajiturica cu ceai. Cum a-ti petrecut? Cum va simtit in noul an? [pup] si o zi cat mai linistita! albume foto Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat Ianuarie 1, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 Si Rayan a fost cam agitat, exact cand m-am dus eu in pat, pe la 2:30, dar apoi a dormit pana pe la 7:00. Eu am chef sa merg azi la Mall, sper sa fie deschis. Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. http://www.jnsr.be/ro.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amaya Postat Ianuarie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 La multi ani pentru 2007! Sa dea Dumnezeu ca acest an nou sa fie mai bun, mai prosper si mai fericit pentru toata lumea si atat voi cat si piticii sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!id="red"> Crinuta, nu ma certa, am avut o stare tare neplacuta saptamana asta; s-a acumulat oboseala, burtica a crescut mult, Andrei n-a mers la cresa deci si-a consumat energia debordanta tot cu mine, noaptea am dormit foarte putin fiindca am reluat procesul de dezobisnuire a piticului sa adoarma si sa doarma cu cineva, Slava Domnului ne-a reusit cu brio si de acum suntem linistiti, si efectiv n-am mai avut energia necesara sa scriu, cu toate ca am citit tot ce ati scris (fiindca m-am culcat numai pe la 4-5 dimineata). Raportez si eu ca am facut un Fingers nemaipomenit, mi-a iesit frisca asa cum nu mi-a iesit niciodata, care s-a dat gata in 10 minute azi noapte si din care baiatul meu a mancat cu o pofta nebuna. Si, Crinuta, recunosc si eu ca este singurul lucru pe care l-am facut pentru Revelion mai ales ca anul acesta nu l-am mai facut la noi si am mers la niste prieteni. Andrei a rezistat eroic pana la 3 dimineata insa odata ajunsi acasa a adormit in maxim 30 de secunde si doarme si acum. Va pe toate, mamici si pititci. Oana [gravi] 33+ si [copil] nazdravanul Andrei (18.02.2005) Comorile mele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PatriciaArdeleanu Postat Ianuarie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 Buna ziua in 2007!LA MULTI ANI!! eu acum in beau inca ceasca de cafea, ca ne-am trezit pe la 12 (amindoua, ca tati inca mai doarme). am venit acasa pe la 3.30, am dormit ca valizele pina la 12. Patricia si [copil] Rebecca (05.02.05) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat Ianuarie 1, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 Amayaid="red">, ma bucur ca esti bine. In rest te inteleg si nu te cert, dar imi face placere sa scrii. Patriciaid="red">, cum ati petrecut? Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. http://www.jnsr.be/ro.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat Ianuarie 1, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 quote:Originally posted by coralyla multi ani cu bucurie!!!si eu la cafea. si eu am pus la loc 2 kile pe care le-am dat jos in vreo 3 saptamani[V]azi noapte am dormit 2,5 ore. s-a trezit si copilul si deasupra a fost chef, cu urlete, si dans nebun...Coraly si Sergiu (3 ian 2005)poze id="quote">id="quote">Coralyid="red">, te inteleg. Eu inainte dadeam jos cu multa usurinta, pana la 3 kg pe saptamana daca vroiam, dar de vreo 3 ani s-a schimbat ceva, si nu stiu ce.Acum voi termina bunatatea de Fingers, si apoi nu ma pap dulciuri, eventual voi gusta ceva de Sf. Ion si cam atat.Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.http://www.jnsr.be/ro.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PatriciaArdeleanu Postat Ianuarie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 1, 2007 Crinuta, nimic spectaculos. am stat in familie la masa, pe urma la 12 am iesit putin la universitate, ne-am intors la masa pentru friptura de curcan si sampanie si am venit acasa. id="red">id="red"> Patricia si [copil] Rebecca (05.02.05) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.