Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim dupa sarbatori?

aime

Recommended Posts

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mihaid="red"> si eu m-am gandit la fasole [;)]

Ca si Nataliaid="red"> am deja la frigider legume congelate si le voi face la cuptor, si o ciorba de piept de pui...da alte idei nu-mi mai vin, sper sa apara pe parcurs [:D].

N-am exagerat nici noi cu mancarurile grele, eu fiind si dupa post, da as manca ceva usor si bun (vb reclamei [:D])

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by monica-elizabet

eu maine fac spanac[pofta] le place si celor mici si e super ok pentru noi care am cam exagerat cu mancarea in ultima saptamana[bang]monica

id="quote">id="quote">monica zi-mi te rog cum prepari spanacul si de care spanac ?de ala congelat sau la borcan?INGRIDid="purple">[copil]

eu fac spanac congelat de la bonduelle(nu sunt sigura ca asa se scrie)

si pun asa:

2 cutii spanac

aproximativ 20 gr unt

2-3 linguri smantana

2-3 catei usturoi

sare(dupa gust)

eu il "topesc" in cuptorul cu microunde(dar merge foarte bine si pe aragaz), il scurg de eventuala apa pe care o mai are,il las sa dea intr-un clocot si pun apoi toate ingredientele de mai sus si mai las la cuptor vreo 5 minute.

apoi prajesc si oua ochiuri, sau fac mamaligutza...

acest spanac este maruntit f fin si nu mai trebuie mixat.

numai bine

monica

quote:Originally posted by monica-elizabet

eu fac spanac congelat de la bonduelle(nu sunt sigura ca asa se scrie)si pun asa:2 cutii spanacaproximativ 20 gr unt2-3 linguri smantana2-3 catei usturoisare(dupa gust)eu il "topesc" in cuptorul cu microunde(dar merge foarte bine si pe aragaz), il scurg de eventuala apa pe care o mai are,il las sa dea intr-un clocot si pun apoi toate ingredientele de mai sus si mai las la cuptor vreo 5 minute.apoi prajesc si oua ochiuri, sau fac mamaligutza...acest spanac este maruntit f fin si nu mai trebuie mixat.numai binemonica

id="quote">id="quote">Asa si spanacul asta merge excelent cu paste de care ori fi ele :-)Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine. Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti." id="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...