Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

In primul rand "La multi ani tuturor!"

Imi cer scuze daca s-a mai discutat, dar din pacate timp ca sa fac cercetari nu prea am. Am un baiat de un an si trei saptamani. Pana la un an a dormit singur in patul lui. La un an i-a decalotat doctora putica si a dormit cu noi cateva nopti-vreo saptamana, dupa care am vrut sa-l pun la loc la el in patut. Dormea un pic dupa care cand se termina primul somn si vedea ca nu suntem langa el urla. In incercarea mea de a-l obisnui in patut cred ca am esuat total. Plus ca intr-o seara am plecat la cumparaturi si l-am lasat cu mama mea. Copilul adormit de mine ea doar sa fie atenta daca se trezeste Il mai lasasem si mai inainte doar ca de data asta l-am gasit urland si pe mama dormind linistita in camera ei.UFFFFFFF. Nu stiu de cand plangea , dar ma amagesc ca nu de mult timp avand in vedere ca nu era ud decat pe obrajori, nu hainute, nu margine de la pat. Nici nu-mi dau seama daca nu vrea sa mai doarma ca s-a invatat la noi in pat (dormim in aceeasi camera doar ca aveam paturi diferite) dupa experienta decalotarii sau si mai grav a ramas cu vreo teama din seara cu mama. Inainte de a-l lasa cu ea dormise pana la 4 dimineata cand s-a trezit si a plans. Dar acum plange si dupa o ora dupa ce-l culc. A mai patit-o cineva si cum sa procedez de acum inainte? Va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

e normal ca dupa o astfel de experienta sa fie un pic traumatizat si sa vrea sa doarma cu voi in pat. si mai este si sentimentul de teama de a nu pierde persoana care are grija de el. oricat l-ai lasa cu mama, bunica sau alta persoana, nu va vrea sa stea. si al meu face la fel. in ce priveste somnul, te sfatuiesc sa mai insisti sa-l culci in patutul lui si sa stai cu el pana adoarme. citeste-i o poveste, canta-i, tine-l de mana pana adoarme bine dupa care pleaca. si nu stati foarte mult departe de el. ca se va trezi si va plange. asa patesc si eu. dupa ce il adorm, daca trece o perioada de timp pana sa ne culcam si apuca sa se trezeasca, ne ducem cu el la nani.

sper sa reusesti sa treci peste perioada asta si mult noroc in continuare.

cristina si bebe bogdan

http://community.webshots.com/user/bogdidicris

Parerea mea...copii mai ales la virsta asta se obisnuiesc foarte repede cu ceea ce le place si foarte greu cu ceea ce nu le place si protesteaza din plin.Banui ca baietelului tau i-a placut sa doarma cu voi si acum vrea sa-l luati din nou cu voi in pat.

Cind se trezeste dupa o ora sau mai multe du-te repede la el,linisteste-l si mai stai putin cu el.Banui ca va lua ceva timp sa accepte ca trebuie sa doarma in patutul lui.Dar fii linga el ca sa stie ca mama e acolo pentru el insa tine-te tare pe pozitii pentru ca bebelasii sint incapatinati si stiu foarte bine ceea ce vor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...