LiaMia Publicat Ianuarie 2, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2007 cine stie, cine poate, dati reteta va rog!!! [flo] am crezut ca-s floare la ureche de facut asa ca m-am apucat sa fac dupa ureche si m-am ales cu ceva delicios dar fara forma ... LiaMia si Florinid="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Ianuarie 2, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2007 eu cumpar un cascaval mare si tai feliile din centru, care le impart in 2.Grosimea feliilor trebuie sa fie de un deget, cel putin.Bat 2 oua cu sare si piper.Cascavalul il condimentez cu sare si piper, dupa care il dau prin faina alba, apoi prin ou, apoi prin faina si iar prin ou.Uneori pun si fulgi de porumbsau pezmet, depinde de garnitura.La uleiul sa fie fierbinte, dupa care pun cascavalul la prajit.Il intorc cand e rumenit usor pe cealalta parte, dupa care il las sa se rumeneasca bine pe o parte si apoi pe cealalta, si il scot pe un servetel de hartie, sa absoarba uleiul. Cam atat.[;)] pofta buna[pofta] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRIXIA Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Si nu se topeste, scurge la prajit? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 nu, pentru ca tai feliile destul de groase si lasi uleiul sa fie fierbinte, apoi le prajesti, adica practic rumenensti bine crusta de faina si ou. Pofta buna[pofta] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvana.ady Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Eu dau feliile de cascaval de doua ori prin ou/pesmet. Adica le dai prima oara prin faina/ou/pesmet si dupa aia inca o data prin ou si pesmet. Iese mai crocant si noua ne place asa. Sivi - mami de doua printzeseid="purple"> Shirly [flo] (12.09.1999) & Danielle [flo] (27.03.2003) ( poze mai vechi si mai noi )id="size1">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 asa le dau si eu, si mie mi se par ca ies mai crocante.Prin pesmet le dau doar cele pentru mine, ca sotului nu ii place foarte mult pesmetul[V] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRIXIA Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Super fetele, deja mi-ati facut pofta! Diseara asta mancam! Yammm! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koalitza Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Eu tai felii groase de cascaval, pe care le dau prin urmatoarea compozitie: ou amestecat cu faina si sare, condimente, care sa aiba consistenta aluatului de clatite (adica mai groasa). Apoi le dau si prin pesmet, daca vreau o crusta mai crocanta. Le pun in uleiul incins bine si le las maxim 30 de secunde pe ambele parti. Daca nu fac aceasta reteta si le dau prin ou, faina etc. mi se dezintegreaza si mie. Koalitza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRIXIA Postat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Koalitza, am facut reteta ta, caci la snitzele fac la fel ca tine compozitia! Fuse bun-bun....[flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koalitza Postat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Crixia ma bucur ca v-a placut! Cred ca se va executa si la mine la pranz. Koalitza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.