Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cascaval pane - cum se face?


LiaMia

Recommended Posts

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu cumpar un cascaval mare si tai feliile din centru, care le impart in 2.Grosimea feliilor trebuie sa fie de un deget, cel putin.Bat 2 oua cu sare si piper.Cascavalul il condimentez cu sare si piper, dupa care il dau prin faina alba, apoi prin ou, apoi prin faina si iar prin ou.Uneori pun si fulgi de porumbsau pezmet, depinde de garnitura.La uleiul sa fie fierbinte, dupa care pun cascavalul la prajit.Il intorc cand e rumenit usor pe cealalta parte, dupa care il las sa se rumeneasca bine pe o parte si apoi pe cealalta, si il scot pe un servetel de hartie, sa absoarba uleiul.

Cam atat.[;)]

pofta buna[pofta]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu dau feliile de cascaval de doua ori prin ou/pesmet. Adica le dai prima oara prin faina/ou/pesmet si dupa aia inca o data prin ou si pesmet. Iese mai crocant si noua ne place asa.

 

Sivi - mami de doua printzeseid="purple">

Shirly [flo] (12.09.1999) & Danielle [flo] (27.03.2003)

( poze mai vechi si mai noi )id="size1">id="Comic Sans MS">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu tai felii groase de cascaval, pe care le dau prin urmatoarea compozitie: ou amestecat cu faina si sare, condimente, care sa aiba consistenta aluatului de clatite (adica mai groasa). Apoi le dau si prin pesmet, daca vreau o crusta mai crocanta. Le pun in uleiul incins bine si le las maxim 30 de secunde pe ambele parti.

Daca nu fac aceasta reteta si le dau prin ou, faina etc. mi se dezintegreaza si mie.

 

Koalitza

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...