Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Doar o piele fara pistrui reflecta frumusetea ?

Recommended Posts

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.

Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

id="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Distribuie pe alte site-uri

Nicidecum !

Pistruii au un farmec aparte.

Si apoi, daca ai pistrui nu inseamna ca pielea ta e uscata, sau crapata, sau ridata, sau in cea mai proasta forma.

Pistruii pot chiar pune in valoare frumusetea.

Nu o sa spun ca "inseamna frumusete", sa nu exagerez.Frumusetea nu vine de la "piele fara pistrui", in nici un caz.

NU! desi eu nu am decat primavara si foarte putin,trece neobservat,eu zic ca totusi unele femei(care s-au nascut asa) daca n-ar avea pistrui n-ar avea acel "ceva"frumos,au ceva aparte,iar pe langa asta chiar daca ai pistrui si ai trasaturi frumoase mie una mi se pare ca sunt ssexi[:D]cu acei pistrui,si multe din fotomodele renumite au pistrui...una din ele este Claudia (Schiffer,nu stiu cum se scrie corect)

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

acum ca m-am gandit mai bine, hai sa va zic de ce cred ca nu, nu numai o piele fara pistrui reflecta frumusetea adevarata. fiindca pistruii sunt, asa cum sunt si alunitele, mici imperfectiuni ale pielii. iar alunitele se numesc in engleza "beauty marks", deci de ce n-ar infrumuseta si pistruii o piele ingrijita ?

iar referitor la aceste mici imperfectiuni, parerea mea este ca tocmai ele ne fac, pe fiecare in parte, deosebita. de aceea mie imi si repugna ideea de "tipar". va provoc la un mic test: intrebati-va partenerii de ce v-au ales si de ce va iubesc. pun pariu ca nici unul n-o sa raspunda ca v-a placut fiindca corespundeti "tiparului" de femeie ideala din capul lui. eu cred ca fiecare a fost atras de particularitatie si micile imperfectiuni care condimenteaza o personalitate. si ca sa ma deconspir, uite de ce m-a placut sotul meu : purtam pe atunci cand m-a cunoscut ochelari de vedere, si cand mergeam pe strada faceam "fas-fas", adica mi se frecau pulpele intre picioare si daca aveam dresuri fashaiau. si lui ii placea. acum am slabit.

poze

dienuta si bebe-luca

Si eu am pistrui de cand ma stiu, si vara am si pe umeri de la expunerile la soare. Am vazut multe frumusele cu pistrui, depinde de trasaturile fetei, de ochi, de par, de cat de ingrijita este persoana per ansamblu. Si daca respectiva este si zambareata, cu o dantura frumoasa, e super. Mie imi plac mult oamenii veseli, imi par tare frumosi...[;)] Acum, nu ma refer la o figura invadata de pete, asa cativa, mai merge!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...