Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fond de ten de la oriflame.

Recommended Posts

Mama vrea sa imi faca ccc cadou un fond de ten de la oriflame si am vazut ca sunt patru tipuri diferite...unul cu acoperire medie, care e si hidratant, altul care acopera perfect imperfectiunile si altul antiaging de la giordani-care pica din start si cel de-al patru lea e cel de la visions.

imi puteti da pro-uri si contra ? ati folosit? ce parere aveti? care merita.

eu am un ten fost mixt care acum are tendinta de uscare/deshidratare.

[biz]Mami si [zz] Buburuzaid="orange"> lui mamiid="orange">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dar Giordani e antiaging..si eu am abia 23 de ani(pe 12 fac 24 dar nu se pune...inca mai am 23[:D]) . Si eu inclinam spre aceasta marca insa mi se pare ca nu e tocmai adecvata pt varsta mea.

Cred ca pana la urma o sa il iau pe cel hidratant, chiar daca are putere de acoperire medie.

Sunt de varsta cu tine1[:D]sunt distribuitor ORF de 1 an ..iti recomand din toata inima ceea ce folosesc si eu[am ten mixt]:FLAWLLESS foundation-spf 8-natural beige-cod de catalog:2356-E SUPER!Eu ma dau cu crema,apoi aplic fondul asta de ten si api perlele bronzante din gama Giordani![:D]

poze[blue]->id="size3">[blue]id="purple">id="size3">[zana]

fond de ten giordani n-are cum sa fie 100si ceva de mii in nici un caz uita-te mai bine pe catalog

eu il folosesc pe cel de la giordani de 2 ani am mai avut un dior intre timp si sincer am ramas la giordani...nu ca dior n-ar fi fost bun dar nu mult mai bun atat cat sa-si merite diferenta de pret

INGRIDid="purple">[copil]

Nu, nu am gresit, este luna aceasta Giordani la 130 si ceva de mii pt reprezentanti daca faci comanda in nu stiu ce perioada(mama e reprezentatnt si ii vin ofertele astea in mail) la fel si cele de la visions care sunt 50 si ceva de mii si cele hidratante 70 si ceva...am vazut ca sunt o gramada de oferte la rimeluri, creme, rujuri, etc.

eu nu stiu prea bine, poate te lamureste un reprezentant oriflame.

edit ca sa spun ca aceste oferte nu apar in catalog.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...