mmc_nd Publicat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2007 Salutare, Am nevoie urgent de o informatie despre dr. Marius Aldea de la institutul oncologic Bucuresti. Ne-a fost recomandat, dar am prefera sa mergem la consultatie la un cabinet particular. Am tot citit pe forum, dar nu am gasit aceasta informatie. Aveti idee daca el consulta si la un cabinet particular? Multumesc mult!!! mmc "Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tuteaid="navy">id="size1">id="Script MT Bold"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmc_nd Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Chiar nu stie nimeni? Atunci probabil ca nu consulta si la un cabinet particular. Aveti idee atunci cand / la ce ora il pot gasi la spital atunci? Mersi![flo] mmc "Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tuteaid="navy">id="size1">id="Script MT Bold"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimika Postat Ianuarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2007 Pot sa spun doar ca el a operat-o pe mama socra acum 11 ani de cancer la san. Mama soacra este bine sanatoasa acum.Sanatate x Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.