Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Recommended Posts

quote:Originally posted by leea_cv

Maria adevar graiesti?Ce de ursuleti se dusera pe apa simbetei...Dar oare aci in cretacic unde locuiesc io,o fi valabila promotia aia?

Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

id="quote">id="quote">

[:-)))] [:-)))] [:-)))] [:-)))]

Joy si id="blue">[copil]Vlad Andrei id="blue">(1 decembrie 2005)id="red">

ardeiasul meu umplutid="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 289
  • Creat
  • Ultimul răspuns

vazui muuulllteee poze!!!

sunt sub impresia celor ale lui Aron.

frumos flacau cu bundita lui de petrecere!!![il]

parerea mea e ca ati fost cam duri cu el de l-ati chelit, da-i sade bine si asa.

dar Ionikka, mie-mi place mult de tine cum arati! ai stil! se vede ca esti artista!

Si ati avut un bradut tare frumos!

Daria a Cameliei e frumusica foc langa bradut.[il]Si de Maria a Ioanei nu mai zic. Fain bradut, faine bucate, mandra fetita printre crengute.

Mirunica e in top, ca intotdeauna. O scumpa!

O invidiez pe Sarah ca s-a dat deja cu sania pe zapada...super poze. abia asteptam si noi zapada. si mi-a placut papusa pe care a primit-o cadou. Noki, si io zic ca s-a mai ingrasat fata ta. Tare bine-i sta!

Mai am de vazut o gramada. vreau sa vaz tot ce ati pus ca tare-mi plac pozele de craciun. Nu stiu unde sa-l vaz pe Domnul T ca la semnatura nu sunt de la craciun. Si am aruncat un ochi la Craciunelul Madutzei, da' tre sa aprofundez ca eram pe fuga.

acu la nani. asteptam votarea si alte poze!

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)

Sarbatorile de iarna cu Daria

FILMULETE

Varsta Daria

Salutare!!!

Azi am avut o zi de kko. Am fost cu Mihai la spital ca iarasi are probleme cu piciorul.De data asta a scapat de operatie (ia antibiotic si daca pana joi, pe 11, nu sunt semne ca e mai bine...iar ii smulge unghia).Asa ca stam ca pe ace.[V]

Ma duc sa citesc si revin.

Cata si [copil] Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

pentru ca BEC e in vacanta, ultimele schimbari... n-am numarat inca...

COPILASI- voturi: anda, gabitaco, ripley, roxi, joy, ina, migabo

GASHCA VESELA - voturi: tania, silvia, ilenutza, melku, raluD, addya

PITICOTI: voturi: tania, mandy, ripley

PRICHINDEI- voturi: noki, osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, ilenutza, canuta, negara, madutza, simona dragusin

....DE NOV-DEC 2005 - voturi: cristinamh, meems, marialaexia, lavi, dordia, pischi, mihaelutat

COPILASI POZNASI DE NOV-DEC- voturi: cristinamh (prin reprezentant - tatic), gandacel, ela

strumfi : catutza, leeacv, joy,

cu calendarul, daca nu ma insel, se poate face si din word... faci calendarul, inserezi posa.. si-ti mai trebuie o imprimanta smechera sa-l scoti. varianta ieftina.

apropo, a trimis cineva la promotia aia a lor, cu 20 poze gratis?? is chiar curioasa cat de bune sunt... desi, daca vor clienti, ar face bine sa fie! pe mine ma incanta varianta cu trimis pozele pe net, nu ma mai plimb de 2 ori la centru, cu cd-ul dupa mine...

Cristina [bicla]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

quote:Originally posted by maria_alexia

Ionikka, dupa ce-am speriat copilul cu aspiratorul, am ajuns la concluzia ca e mai eficient sa aspiri muculetii cu... gura. Folosind instrumentul batistei, evident. Dar chiar ziceam ca ar merge super si cu un simplu tub de perfuzie. Poate reusiti ceva improvizatie de genul asta pana ajunge pompa.Noi am luat-o direct din farmacie, farmaciile Dona le au chiar mai ieftin decat pe site (40Ron daca faci card la ei).Sanatate multa si sa scapam repede de muculeti toti cei in cauza!

id="quote">id="quote">si noi am mai facut cateodata asa...[:D]ma treceti si pe mine la Strumfi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...