joy04 Postat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 quote:Originally posted by leea_cv Maria adevar graiesti?Ce de ursuleti se dusera pe apa simbetei...Dar oare aci in cretacic unde locuiesc io,o fi valabila promotia aia? Leea si Tudor (19.12.2005)POZE id="quote">id="quote"> [:-)))] [:-)))] [:-)))] [:-)))] Joy si id="blue">[copil]Vlad Andrei id="blue">(1 decembrie 2005)id="red"> ardeiasul meu umplutid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melku Postat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 vazui muuulllteee poze!!! sunt sub impresia celor ale lui Aron. frumos flacau cu bundita lui de petrecere!!![il] parerea mea e ca ati fost cam duri cu el de l-ati chelit, da-i sade bine si asa. dar Ionikka, mie-mi place mult de tine cum arati! ai stil! se vede ca esti artista! Si ati avut un bradut tare frumos! Daria a Cameliei e frumusica foc langa bradut.[il]Si de Maria a Ioanei nu mai zic. Fain bradut, faine bucate, mandra fetita printre crengute. Mirunica e in top, ca intotdeauna. O scumpa! O invidiez pe Sarah ca s-a dat deja cu sania pe zapada...super poze. abia asteptam si noi zapada. si mi-a placut papusa pe care a primit-o cadou. Noki, si io zic ca s-a mai ingrasat fata ta. Tare bine-i sta! Mai am de vazut o gramada. vreau sa vaz tot ce ati pus ca tare-mi plac pozele de craciun. Nu stiu unde sa-l vaz pe Domnul T ca la semnatura nu sunt de la craciun. Si am aruncat un ochi la Craciunelul Madutzei, da' tre sa aprofundez ca eram pe fuga. acu la nani. asteptam votarea si alte poze! melku & Daria Virginia (2 nov 2005) Sarbatorile de iarna cu Daria FILMULETE Varsta Daria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Salutare!!! Azi am avut o zi de kko. Am fost cu Mihai la spital ca iarasi are probleme cu piciorul.De data asta a scapat de operatie (ia antibiotic si daca pana joi, pe 11, nu sunt semne ca e mai bine...iar ii smulge unghia).Asa ca stam ca pe ace.[V] Ma duc sa citesc si revin. Cata si [copil] Bianca-Maria(2.11.2005) Bianca si noi2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Asa... Ela , Bianca bea cam 350-450ml lapte pe zi. Am vazut ca propuneti strumfi, i-mi place cum suna, asa ca...ma mut cu votul acolo[flo] Dau send sa poata deschide Cristina subiect nou, revin Cata si [copil] Bianca-Maria(2.11.2005) Bianca si noi2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica noiembrie-decembri Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 pentru ca BEC e in vacanta, ultimele schimbari... n-am numarat inca... COPILASI- voturi: anda, gabitaco, ripley, roxi, joy, ina, migabo GASHCA VESELA - voturi: tania, silvia, ilenutza, melku, raluD, addya PITICOTI: voturi: tania, mandy, ripley PRICHINDEI- voturi: noki, osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, ilenutza, canuta, negara, madutza, simona dragusin ....DE NOV-DEC 2005 - voturi: cristinamh, meems, marialaexia, lavi, dordia, pischi, mihaelutat COPILASI POZNASI DE NOV-DEC- voturi: cristinamh (prin reprezentant - tatic), gandacel, ela strumfi : catutza, leeacv, joy, Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Melk , la Auchan am vazut ca se fac calendare personalizate.Au si inauntru un centru si poti intra si la ei pe site ca sa vezi mai multe detalii. Si eu am vrut sa-i fac Biancai dar mi se pare cam mult. Cata si [copil] Bianca-Maria(2.11.2005) Bianca si noi2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinamh Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 cu calendarul, daca nu ma insel, se poate face si din word... faci calendarul, inserezi posa.. si-ti mai trebuie o imprimanta smechera sa-l scoti. varianta ieftina. apropo, a trimis cineva la promotia aia a lor, cu 20 poze gratis?? is chiar curioasa cat de bune sunt... desi, daca vor clienti, ar face bine sa fie! pe mine ma incanta varianta cu trimis pozele pe net, nu ma mai plimb de 2 ori la centru, cu cd-ul dupa mine... Cristina Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS"> Andrei si Iris Nazdravani de august-septembrie 2003 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 Hai ca poate treceti cu mine pe pag 20! Addyaid="red"> te pup[pup]!!! Sanatate muulta soacrei! Eu poze inca nu am editat si imi e o lene...si cum pe cele din urma nu prea le-a vizionat lumea....nu ma grabesc. Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica noiembrie-decembri Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 subiect nou Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mara95 Postat Ianuarie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2007 quote:Originally posted by maria_alexiaIonikka, dupa ce-am speriat copilul cu aspiratorul, am ajuns la concluzia ca e mai eficient sa aspiri muculetii cu... gura. Folosind instrumentul batistei, evident. Dar chiar ziceam ca ar merge super si cu un simplu tub de perfuzie. Poate reusiti ceva improvizatie de genul asta pana ajunge pompa.Noi am luat-o direct din farmacie, farmaciile Dona le au chiar mai ieftin decat pe site (40Ron daca faci card la ei).Sanatate multa si sa scapam repede de muculeti toti cei in cauza!id="quote">id="quote">si noi am mai facut cateodata asa...[:D]ma treceti si pe mine la Strumfi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.