Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Recommended Posts

Uff, de-abia am gasit subiectul [:(]

Mamica_nov_dec, pana una alta haide sa pastram vechea titulatura si sa dam un termen de vot de vreo cateva zile pentru cea noua.

Eu una votez cu old-fashioned "copilasi de nov-dec 2005", asa cum se chemau toate subiectele pe-aici inainte sa inceapa sa ploua cu metafore. Vine si cumva in continuarea "bebelusilor" frumosi care au fost.

"Copii nascuti in nov_dec" imi suna cumva prea ca la starea civila, dar il prefer celorlalte variante.

Si, mai ales, va rog eu frumos, fara "sh" si "k" [alcool], nu mai e "cool" deloc sa scrii asa [:D].

Editez ca acum am remarcat: gashca scris fara "sh" iese ... gasca (aia care face "ga-ga" [:-)))]). Raman la votul meu. [hot]

Maria & [copil] Cristian (22 dec 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 289
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La multi ani !!!id="red"> si de la noi.sa va aduca noul an multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca.

In ceea ce priveste schimbarea titulaturii, fara suparare, eu cred ca gasca nu se portiveste tocmai bine.... e prea de cartier. Mie mi se pare cel mai potrivit copilasi de nov-dec 2005id="red"> ca doar sunt niste copii... ce stiu ei ce-i aia gasca...poate mai tarziu. Gasca se potriveste mai mult pt mamici, ori, dupa umila mea parere, aici e vb de copilasii nostri si nu de noi.

Gabriela si Mateea Ioana

Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...

Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

id="red">

Mda...ce ma distrez...a inceput eterna coiala cu organizarea.[alcool][alcool]

Io votez in continuare pentru GASHCA VESELA!!!Dar scris cu CA, nu K.

Lavi, unde bantui? Nu te-ai intors? Vrem o parere argumentata![hot]

Tocmai mi s-a adus la cunoastintza ca nu mai plec maine, ci poimaine la Bucuresti. Simt cu prind radacini bistritzene...[xx(]

EDITEZ: Mie una TERORISTI nu-mi place deloc-deloc. Urasc tot ceea ce e legat de subiectul asta, deci no way sa-l asociez cu ceva atat de dragutz si nevinovat cum sunt copiii nostri!

Dar de PRICHINDEI ce zicetzi? Ca e un substantiv-diminutiv, dar nu e regionalism, nu e peiorativ si nici prea banal - asta pentru cele care considera ca "copilasi" e prea sec. Me included.[:D]

EDIT LA EDIT: cred ca o sa iasa scantei pana la urma..asa... de inceput de an![hot]

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 3 si 4

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!id="purple">id="size1">

[pegeam][pegeam][pegeam]

Asa deci....

2 voturi ptr PITICI VOINICI DE NOV-DEC 2005,

10 voturi ptr GASHCA VESELA DE NOV-DEC 2005

6 voturi ptr COPILASI DE NOV-DEC 2005.

3 voturi ptr PRICHINDEI DE NOV-DEC 2005 (mie imi place si asta)

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 1 anisor

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

Asa... acum sa va spunem si ceva despre noi. Am trecut in noul am acasa, im familie...adica mami, tati si Mateea. A fost superb. Noi stam undeva in centrul orasului, aproape de parc. au fost artificii... dar nu prea multa galagie. Mateea a fost f impresionata de bradut si mai ales de cadourile de sub brad. L-a admirat in fiecare zi fara sa traga de ornamente... le facea mai-mai.Am avut si un mic incident in noaptea de revelion... Mateea a facut primul buf cu fruntea de muchia peretelui... nu f tare, dar suficient pentru noi[q][q][q]. In noul an nu ne dorim nimic alceva decat SANATATE pt intrega familie si pentru toata lumea.

Gabriela si Mateea Ioana

Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...

Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...