maria_alexia Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Uff, de-abia am gasit subiectul Mamica_nov_dec, pana una alta haide sa pastram vechea titulatura si sa dam un termen de vot de vreo cateva zile pentru cea noua. Eu una votez cu old-fashioned "copilasi de nov-dec 2005", asa cum se chemau toate subiectele pe-aici inainte sa inceapa sa ploua cu metafore. Vine si cumva in continuarea "bebelusilor" frumosi care au fost. "Copii nascuti in nov_dec" imi suna cumva prea ca la starea civila, dar il prefer celorlalte variante. Si, mai ales, va rog eu frumos, fara "sh" si "k" [alcool], nu mai e "cool" deloc sa scrii asa . Editez ca acum am remarcat: gashca scris fara "sh" iese ... gasca (aia care face "ga-ga" [:-)))]). Raman la votul meu. Maria & [copil] Cristian (22 dec 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Schimb si eu votul pt "gashka vesela" pt ca eu cand am votata nu era propunerea asa ca....ma reorientez. dar ce ziceti de "Teroristii de nov_dec_2005" sau "micii teroristi..."??? Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Plec si eu la cumparaturi...si revin la noapte dupa ce termin treburile! Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitaco Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 La multi ani !!!id="red"> si de la noi.sa va aduca noul an multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca. In ceea ce priveste schimbarea titulaturii, fara suparare, eu cred ca gasca nu se portiveste tocmai bine.... e prea de cartier. Mie mi se pare cel mai potrivit copilasi de nov-dec 2005id="red"> ca doar sunt niste copii... ce stiu ei ce-i aia gasca...poate mai tarziu. Gasca se potriveste mai mult pt mamici, ori, dupa umila mea parere, aici e vb de copilasii nostri si nu de noi. Gabriela si Mateea Ioana Povestea nasterii Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai; Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca... Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noki_Lara Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Mda...ce ma distrez...a inceput eterna coiala cu organizarea.[alcool][alcool] Io votez in continuare pentru GASHCA VESELA!!!Dar scris cu CA, nu K. Lavi, unde bantui? Nu te-ai intors? Vrem o parere argumentata! Tocmai mi s-a adus la cunoastintza ca nu mai plec maine, ci poimaine la Bucuresti. Simt cu prind radacini bistritzene...[xx(] EDITEZ: Mie una TERORISTI nu-mi place deloc-deloc. Urasc tot ceea ce e legat de subiectul asta, deci no way sa-l asociez cu ceva atat de dragutz si nevinovat cum sunt copiii nostri! Dar de PRICHINDEI ce zicetzi? Ca e un substantiv-diminutiv, dar nu e regionalism, nu e peiorativ si nici prea banal - asta pentru cele care considera ca "copilasi" e prea sec. Me included. EDIT LA EDIT: cred ca o sa iasa scantei pana la urma..asa... de inceput de an! Poze cu Sarah si mami Filmuletze poznase id="blue">1 2 3 si 4 Varsta Sarah Everything matures...eventually!id="purple">id="size1"> [pegeam][pegeam][pegeam] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria_alexia Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Asa, deci impreuna cu Gabitaco si Gandacel facem 3 voturi pentru "copilasi de nov-dec 2005"id="red">. Anda, Cristina, Roxi, unim taberele ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela27oana Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 un vot si de la mine pt "copilasi de nov-dec2005" nu ca nu mi-ar place si altele dara sta imi place cel mai mult,sunt copilasi,gata cu bebelusi pup pe toate si sa fie cum va hotara"poporul mamicesc"vb lui noki(tare mult mi-a placut expresia asta[:-)))]) Ela si Oana-Daria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bianca_mo Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 copilasi de nov_decid="red"> suna bine... la fel si prichindei... copii e prea serios... parerea mea.. Bianca, mama lui Serban 10 decembrie 2005id="purple">id="teal"> http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Asa deci.... 2 voturi ptr PITICI VOINICI DE NOV-DEC 2005, 10 voturi ptr GASHCA VESELA DE NOV-DEC 2005 6 voturi ptr COPILASI DE NOV-DEC 2005. 3 voturi ptr PRICHINDEI DE NOV-DEC 2005 (mie imi place si asta) Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 1 anisor povestea nasterii Mirunei filmuletze poznase 1 si 2 filmulet aniversar Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitaco Postat Ianuarie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2007 Asa... acum sa va spunem si ceva despre noi. Am trecut in noul am acasa, im familie...adica mami, tati si Mateea. A fost superb. Noi stam undeva in centrul orasului, aproape de parc. au fost artificii... dar nu prea multa galagie. Mateea a fost f impresionata de bradut si mai ales de cadourile de sub brad. L-a admirat in fiecare zi fara sa traga de ornamente... le facea mai-mai.Am avut si un mic incident in noaptea de revelion... Mateea a facut primul buf cu fruntea de muchia peretelui... nu f tare, dar suficient pentru noi[q][q]. In noul an nu ne dorim nimic alceva decat SANATATE pt intrega familie si pentru toata lumea. Gabriela si Mateea Ioana Povestea nasterii Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai; Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca... Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.