Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cat de periculos poate fi sexul in timpul sarcinii

Recommended Posts

buna tuturor gravidutelor.eu sunt noua pe aici dar imi place foarte mult acest site.am citit discutiile voastre si sunt foarte interesante.eu am 19 sapt,am avut o sarcina oprita in evolutie acum un an si imi doresc foarte mult sa am acest baietel.dar din pacate am unele probleme.am rh negativ dar anticorpii mi au iesit buni.si am placenta posterioara jos inserata.si medicul mi a interzis contactul sexual.dar va dati seama ca este cam greu sa te abtii o perioada prea mare asa ca am mai"facut o" din cand in cand dar destul de rar.credeti ca acest lucru poate provoca neplaceri?sincer mi e cam rusine sa vb cu doctorul meu despre asta.voi ati trecut prin asa ceva?ce ati facut v ati abtinut total?sau ati patit ceva din cauza acestui lucu? sper ca nu v am plictisit.va doresc la toate sa aveti o sarcina cat mai usoara si sa nasteti copii sanatosi si frumosi
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din cauza placentei jos inserate ti s-a recomandat sa renunti la contactul sexual..cel putin o perioada.La prima sarcina mi s-a interzis acest lucru de la 3 luni si pt ca mi-a fost teama si pt ca imi doream f mult acel copil am renuntat la contactul sexual pana la 6 saptamani dupa nastere...deci multe luni la rand fara urma de contact sexual si nu a fost un capat de tara. Cu toate astea tot am nascut la 35 sapt si cateva zile.Acum, la a doua sarcina mi s-a interzis de la vreo 27 sapt si de atunci pauza pana dupa ce voi naste. Si de as vrea eu, nu vrea sotul pt ca ne e teama de o nastere prematura.Contactul sexual in conditiile in care exista anumite probleme poate declansa nasterea prematura, deschide colul, duce la sangerari (in cazul placentei jos inserate), etc.

[gravi]Mihaela (35+)id="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Utile pt burtici, viitoare mamici

mersi foarte mult ptr raspuns.sa sti ca ma va ajuta foarte mult sa ma abtin de aici inainte.dar pana acum nu am gasit astfel de subiecte si peste tot scrie ca sexul nu este interzis in timpul sarcinii si am si avut multe prietene care au nascut recent dar nici una nu a trecut prin asa ceva si ziceau ca nu ai cum sa te abtii 9 luni.dar acum ca stiu ca nu sunt singura care trece prin asa ceva si ca poate fi intradevar periculos cu siguranta o sa ma abtin.cu toate ca nu este usor dar ptr bebe fac orice.si sotul meu la fel ca ni l dorim foarte mult dar pana acum nu am luat asa in serios acest detaliu ma gandeam ca poate zice doctoru numa asa ptr ca dupa cum ti am mai spus toata lumea zicea ca nu se poate.mersi inca odata foarte mult si iti doresc sa ai o nastere usoara si la termen

sexul nu este contraindicat in sarcinile care evolueaza normal!

tu insa ai rh negativ, ai mai pierdut un bebe si ai si placenta jos... asa ca din pacate esti destul de departe de a avea o sarcina normala. de aceea dr ti-a sugerat sa renunti la sex pe perioada sarcinii, si eu cred ca e o kestie serioasa !

mai ales daca zici ca il doresti pe bebe si presupun ca si tati la fel, ar trebui sa faceti un efort...

si oarecum off-topic, doar ca sa vezi ca se poate: eu am avut 2 sarcini cat se poate de normale, fara nici un fel de probleme, totusi tati nu a facut [sex] in perioada respectiva de teama sa nu-i faca ceva lui bebe mic si scump... a fost greu, dar a trecut!

asa ca sarcina usoara in continuare si asculta de nenea dr!

in plus, daca tot nu reusim sa te convingem, eu cred ca ar trebui sa treci peste rushinica si sa vb cu nene dr, sa-ti explice si el ce si cum, ce riscuri sunt samd...

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1">

Ar fi trebuit sa discuti cu medicul tau si ti-ar fi explicat de ce ti-a interzis sexul in timpul sarcinii. Eu sunt in luna a noua si eu si sotul meu nu ne-am abtinut nici o clipa de la asta, dar nu am avut problemele pe care le ai tu. Stiu ca e foarte greu sa renunti cateva luni, stiu ca-ti trec prin cap tot felul de chestii, dar merita. Gandeste-te ca trebuie sa duci sarcina asta la sfarsit si o sa fie bine! Sa ai un an nou plin de tot ce-ti doresti tu!

mariavlad

Eu am avut sangerari in sapt 5 si evident interdictie la [xinpat]. Am respectat asta cam vreo 2 sapt, si pt ca medicul nu imi spusese cat timp nu am voie, am mai trecut la [xinpat] dar mai rarutz umpik. Nu am avut probleme deloc, dar acum cu greturile astea,numai la [xinpat] nu-mi sta gandul!Saracul iuby sta si indura ca nu are de ales!

aaaaaaaa mai as avea o intrebare ptr voi.sper sa nu ziceti ca sunt picata in cap dar chiar nu gasesc nici un articol care sa ma lamureasca in aceasta "problema".si doar voi m ati putea ajuta cu niste raspunsuri.

tot ce tine de sex e periculos?adica si excitarea si orgasmul sunt periculoase?sau doar penetrarea?ca dc ar fi doar penetrarea atunci ar mai fi unele solutii[:D].acum probabil ca ziceti ca sunt disperata dupa[xinpat].poate ca sunt putin dar cred ca e ceva normal.dar problema e ca nu stiu prea multe despre acest lucru

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...