Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Are voie brocoli la 5 luni si jumatate?

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Medeea - eu i-am facut lui Catalin pe la 6 luni si a mancat cu pofta, mai ales ca am pus si carne de vita....Dar pediatra mi-a spus ca mai trebuia asteptat pana pe la 7 luni ca sa fiu sigura ca e totul in ordine. Eu ii dadeam lui Catalin si borcanele Nestle si multe contin si broccoli, asa ca nu prea am inteles de ce l-as evita....[alcool]id="Trebuchet MS">

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">

Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspuns, fetele.

Roxanaid="red">, asa ma gandeam si eu!

Off-topic: Mihaid="red">, vad ca nu ai PM activat! Vezi ca ti-am dat o reteta de dormit la subiectul despre somn noaptea. La piersicute nu prea mai intru, va citesc din cand in cand, insa.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Eu la 6 luni nu-i dau broccoli si nici conopida;i-am dat si am observat ca-i bolboroseste burtica si se plangea si se vaicarea de parca se intorceau colicii inapoi... O pediatra mi-a zis si ea sa nu-i dau inca,mai pe la 7-8 luni sa-i dau ca sunt inca nasoale vpentru sistemul digestiv.

Am vazut si eu ca pe borcanase scrie de la 4 luni, insa eu nu ma mai iau dupa recomandarile comerciantului: m-am pacalit si i-am luat mix de fructe si abia apoi am vazut ca aveau si portocale si o groaza de alte fructe. Am facut atunci "brusca mare diversificare" am bombardat copilul cu prea multe odata.

Deci la ora asta noi mancam piure de legume: morcov,pastarnac, patrunjel radacina,telina, cartof si piure de fructe: marc copt cu banana sau borcanase cu banana+para,banana+piersica, mar+caise,etc.

Aura

POZE Ilinca-Ana (3 iulie 2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...