Mickyyy Publicat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2007 Excluzand o sarcina (test negativ, ciclu acum o saptamana si nici cauze serioase sa fi putut ramane nu's), de la ce altceva pot aparea greturile? De sarbatori n-am exagerat cu mancatul, si in nici un caz n-au fost mancaruri grele, iar in afara de o raceala cu care ma lupt de vreo saptamana in rest n-am avut nimic. Mi-e groaza de doctori, chit ca barbata-meu ma bate la cap sa mergem la un control dar n-am nici un chef sa ma plimb prin spitale acum.....plus ca nu stiu unde sa merg, ca la doctorita de familie am renuntat de ceva vreme (desi mai am inca fisa la ea, asta doar pentru ca nu mi-am facut timp sa o mut). Asa ca aveti idee....ce altceva in afara de sarcina poate sa-mi dea greturi zilnice?? Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005) id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Daca ptr raceala iei medicamente uita-te pe prospect daca la reactii adverse scrie ceva de greturi, etc. Unele medicamente dau starea asta. Sanatate! Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralu Postat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Mickyyy eu mai am greturi cand sunt foarte obosita. Se poate sa fie de la ficat. Alte simtome nu mai ai? Totusi ar trebui sa te vada un medic ca sa-ti dea ceva analize de facut. Nu cred ca este ceva grav, dar totusi cel mai bine ar fi sa te duci la medic. Te pup! Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Alex, n-am luat decat 2 pastile de paracetamol in utlima saptamana si de ieri niste dropsuri pentru gat. Nici unele nu provoaca greata. Obosita...sunt si nu sunt...tinand cont ca am avut 10 zile de vacanta. Pana acum n-am avut probleme nici cu ficatul, nici cu fierea....asa ca nu stiu ce sa zic. Problema e ca greturile persista....ca din alea trecatoare am mai avut eu si alta data...dar durau o ora-doua maxim.....si le aveam odata la 2-3 luni. Dar ca acum, zilnic si aproape continuu...n-am mai avut de cand am fost gravida. Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005) id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura T Postat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Poate fi de la bila. Ai incercat sa iei Metoclopramid? Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate) poze_cu_fetele_mele poze_noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Daca numai paracetamol iei, cum sa iti treca? Ptr gat bune sunt Vit C cu propolis. Eu cu alea ma "rasfat" de 2 zile. Cred ca totusi cel mai bine e sa mergi la medicul de familie, sau sa-i dai un telefon. Eu tin legatura mult mai bine cu doctorita de familie prin telefon. In vara am avut probleme mari cu supectie de gastrita fiindca mancasem prune si o saptamana intrega am avut gresuri si varsaturi, orice mancam imi era rau (chiar iainnte de plecarea in concediu). Nu-mi trecea cu nimic, si am luat multe medicamente (la sfatul telefonic al doctoritei). In final am ajuns la Urgenta si mi-a pus perfuzii si in 2 ore eram ca nou. Nu-mi amintesc exact ce contineau perfuziile, nu era cazul de Urgenta, doar ca aveam acolo o buna prietena si asa am scapat, ca a doua zi trebuia sa ne suim in avion ptr concediu. Daca nu scapi nicicum mai bine mergi la medic, iti poate prescrie ceva sa-ti calmeze starile astea. Poti incerca un metoclopramid sau Kreon. Eu am luat si Motilium, Omeram si Sucralan. Astea vad ca le mai am in casa. Bun de mestecat si calmeaza este Malucolul. Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mi_ro Postat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Vezi sa nu te pacalesti cu diverse medicamente. Mai bine du-te la medic si vezi ce zice. Nu mai lua medicamente dupa ureche. Am avut aici o colega din Peru care vreo trei luni a avut ciclu de la inceputul sarcinii si nu-si dadea seama ce se intampla cu ea. Poate sa fie o sarcina dar poate sa nu fie. Daca nu ai nimic cu fierea sau ficatul ma fa un examen de Geardia. Chestia asta poate provoca greturi si toata ziua.Poti sa o iei de oriunde mai ales pe un fond de oboseala. Multa sanatate si numai bine!Mihaela[canada] mihaela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voinea Postat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 Daca nu ai efecte adverse de la vre-un medicament atunci poate sa ai probleme cu fierea. Mergi la medic ca nu te taie (bine, depinde de specialitate [:o)] ) Mamica de Alex (3,9 luni) si graviduta de 7+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 mi_ro, stiu si eu ca poate fi ciclu peste sarcina (desi am mai fost garvida si niciodata nu mi-a venit peste), tocmai de asta am facut si testul, sa fiu sigura ca nu asta e motivul. Ori daca ar fi sa fiu gravida, clar ca pana acum terbuiau sa-mi apara amandoua liniutele. Intr-un final cred ca n-am alta solutie decat o vizita la medic, pentru ca greturile nu trec si pace! Merci de raspunsuri. Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005) id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unboticutz Postat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 si eu am patit la fel dupa mai multe zile de mancare mai grea decat mananc de obicei (chit ca n-a fost prea multa). eu am baut ceai gastric si ceai hepatic si dupa cateva cani mi-a trecut greata. incearca! multa sanatate! --------------------------------------- common sense is not really so common Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.