Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Greturi - de la ce pot fi?

Postări Recomandate

Postat

Ai si gust amar sau metalic in gura? Lipsa poftei de mancare, eventual balonare? Poate fi de la o indigestie? Ai si dureri de cap?

La mine fierea se da peste cap (adica se blocheaza, pentru ca e lenesa) cateodata pe intervale lungi de timp, cateva luni, si nu am ce sa-i fac oricate medicamente as lua, sau ceiuri, regim alimentar... nada!

Dupa care imi revin, mananc orice si n-am nimic. La fazele astea eu banuiesc ca hormonii sunt de vina. O iau razna, probabil ca incepe sa se schimbe metabolismul. Sau sunt niste dereglari a caror cauza e bine ascunsa.

Sa ai grija de tine si multa sanatate.

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

vilma, n-am nici un gust ciudat in gura, nu's nici balonata, si-am o foame de elefant. Dureri de cap am avut doar in prima zi cand mi-a fost rau...adica acum o saptamana....in rest doar greturi muuuulte. Seamana ingrozitor de mult cu starile de voma de cand eram gravida, dar se pare ca nu sunt (am mai facut si dimineata asta un test, pentru orice eventualitate, si asa cum era de asteptat...negativ)

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005)

id="size1">

Postat

cred ca este totusi o afectiune hepatica, nu prea apar greturi din senin asa...mai ales daca testul ala e negativ a doua oara [:)]. ai observat daca are aceeasi intensitate dupa masa sau inainte de masa? pana ajungi la medic incearca grapefruit si portocale si totusi metoclopramid/emetiral/emetostop....orice antiemetic care iti e la indemana.

sanatate!

Roxana

Postat

Si eu asa greturi de vreo 2 saptamini.... citeodata nici noaptea nu pot dormi de ele. Am incercat cu Anghirol si ceai hepatic.... stiu ca am colecistul strangulat si am mai facut o data o criza biliara...ma gindesc ca tot de la bila e si acum, cu toate ca nu am exagerat cu mincarea de sarbatori....dar...cine stie ce nu i-o fi placut!

Angelinne

[foto]

Postat
si eu aceleasi simptome, greata, foame de lup si mi-e sete rau. testele negative deci nu cred ca e cu ochi si nu stiu de la ce poate fi. in ceea ce priveste mancarea nu am exagerat deloc chiar din contra.
Postat

Ma inscriu si eu in club. De vreo 3 zile mi-e greata non-stop. Test inca nu am facut(UM 13 Dec) dar am folosit prezervativul de fiecare data fara accidente. Si nici nu e momentul la 6 luni dupa a 2a cezariana. Eu una exclud sarcina asa ca ma gandesc la o dereglare digestiva/hepatica. Daca stiti ceva remedii naturiste v-as fi recunoscatoare. Am incercat deja anghirolul.

Mikyyy, ai fost la medic? Cum te mai simti?

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mamica luiid="Comic Sans MS">[bonjovi]Eduardid="Comic Sans MS">id="blue">(21.06.2004) si a luiid="Comic Sans MS"> [patut]Ericid="Comic Sans MS">id="blue">(13.07.2006)

Pid="blue">Oid="red">Zid="blue">Eid="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> [foto]

Postat

N-am ajuns inca la medic. Greturi am in continuare....nu stiu cauza....dar astept sa se faca bine Daria (cea mica, e bolnava), ea e prioritatea numarul unu acum...si abia apoi o sa merg sa fac si eu niste investigatii.

Apropos...stiu ca nu aici e locul de postat...dar intreb...stiti cumva vre-un pediatru bunicel in Bucuresti care sa vina si acasa sa consulte? Ca am nevoie urgenta pentru Daria, si nu vreau sa mai merg cu ea pe la cabinet...de fiecare data cand am fost acolo ne-am intors mai bolnavi decat am plecat.

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005)

id="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...