Denise Publicat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2007 In primul rand, La multi ani si un an plin de impliniri! As avea si eu o intrebare pentru fetele care au tinut/ tin regimul Montingnac: cat ati slabit voi in primele 2 saptamani? Dar dupa o luna? Este un regim care asigura o slabire lenta sau este mai "revolutionar" la inceput? As dori sa dau cam 5-7 kg, dar intrun interval nu prea mare...Va multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
country girl Postat Ianuarie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2007 Din experienta mea, tinand Montignac prima faza am slabit intr-o luna 4-5 kg. Dar, atentie! prima faza, care e mai drastica. Insa daca vrei rezultate spectaculoase pe termen f f scurt (2 saptamani, o luna) nu le obtii cu Montignac. Insa obtii rezultate lente si durabile. Ina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Postat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 Asa este! Cum spune Ina; poti slabi cam 1 kg pe saptamana, e ok. si asa, daca vrei mai mult si mai repede, incearca una din celelalte diete, desi nu te sfatuiesc! Laura, mama lui Andrei Poze Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.