Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Eliminare dop

Recommended Posts

Fetelor,

Am si eu o intrebare: are vreo influenta statul la pat asupra duratei dintre inceperea eliminarii dopului si nastere? Eu sunt in aprox. 36 saptamani si vad ca am inceput sa elimin din dop (culoare roz). La primul copil a durat mai putin de o saptamana pana la nastere, iar acum n u stiu ce sa fac mai intai: as vrea sa aman momentul nasterii, pe de alta parte sunt singura acasa si trebuie sa am grija de Alex. Nu va mai spun ca de saptamana viitoare ar trebui sa ma mai duc putin la serviciu.

Voi ce ziceti, sa-l trimit pe Alex la bunici si sa renunt la serviciu, sa stau numai la pat. Nu as vrea ca bebita mea sa se nasca prematur.

Livia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

iti povestesc ce am patit eu:noaptea pe la ora 2 am avut o sangerare(dar nu cu sange rosu curat si foarte mica cantitativ).nu m-am agitat in nici un fel si dimineata m-am dus la spital cu bocceaua facuta ca aveam 35 de sapt si eram pregatita pt. orice.la ora 11 cand m-a suit pe masa aveam deja dilatatie 2 da eu nu aveam o contractie.m-a bagat de urgenta in cezariana pt .ca era vorba de o sarcina pretioasa,fata avea circulara de cordon ,prezentatie pelvina si inimioara batea destul de slab.am nascut-o pe Ioana la 35 de sapt. cu 2,420 kg,scor apgar 5,era cat o lingurica,evolutia a fost buna si acum are 4 ani si se cearta cu mine in fiecare zi[;)].

parerea mea e sa mergi la medic sa te vada si daca sarcina poate continua fara a pune in pericol viata b.b.-ului,lasa serviciu pe altadata(cam ca peste vreo 2 ani) si du celalalt puiut la cine ai incredere ca ti-l poate ingriji.MENAJEAZA-TE!

sarcina usoara si multa sanatate va doresc !

virginia

Daca n-ai facut-o deja, mergi imediat la medicul tau! El trebuie sa-ti spuna ce sa faci.Fiecare sarcina e diferita, asa ca trebuie interpretata separat. Dopul poate sa se refaca sau poate sa fie un semn ca nasterea nu mai suporta amanare. Dar asta doar medicul tau iti poate spune.

mariavlad

Din momentul in care am inceput sa elimin dopul, au mai trecut doua zile si am nascut, e adevarat, prin cezariana de urgenta, pt. ca aveam suferinta fetala si 40 de sapt, dar eram deja in travaliu cand am ajuns la spital. Dar la faza cu dopul nu a durat mult, si a fost prima sarcina si prima nastere la mine. Mergi la medic, lasa baiatul la parinti si ai grija de tine, e mai bine daca se poate sa mai stai macar cateva zile. Serviciul la 36 de sapt. poate insemna nastere prematura. Sa nasti usor si un bebelus sanatos!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

eu am eliminat dopul, pe la 39 saptam, dupa un drum lung bucuresti-pitesti dus intors+ o plimbare prin carrefour. plus ca autostrada era in refacere partiala si era plina de gropi, iar masina ma zguduia mai ceva ca intr-un tren al groazei. in ziuia respectiva am stat linistita la inima patului, dar ziua urmatoare am uitat si am stat in picioare toata ziua dupa niste musafiri. asa ca in noaptea aia mi s-a declansat nasterea. un alt factor a fost si socul ca tocmai ma lasase doctorul la care mersasem de la 5 luni la control. in ziua cand am eliminat dopul tocmai facusem un control la noul doctor si probabil pe sistem nervos, dr nou gasit intra in concediu intr-o saptamana, mi s-a declansat nasterea mai mult ca sigur. de frica sa nu raman si fara noul dr. asa ca cel mai bine este sa stai linistita in pat si sa lasi copilul in grija cuiva daca ai cu cine il lasa ca nu se stie niciodata ce te poate astepta.

poti sa elimini dopul putin cate putin timp de 1-2 saptamani fara sa ai dilatatie. Eu am eliminat cred cu 1 saptamana inainte sa nasc putin din el. Spun cred ca toata lumea imi spunea ca trebuie sa fie roz sau cu firisoare de sange. La mine a fost numai gelatina. In ziua in care am nascut am eliminat roz roz de m-am si speriat pe moment ca vedeam rosu in fata ochilor. In 3 ore eram la spital cu contractii la 3min si dilatatie 4.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze

Botez

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...