Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce stiti despre bronhovaxom?

Recommended Posts

ce sfat imi puteti da , mamici si tatici , despre un tratament pentru cresterea imunitatii organismului unui copil. al meu are 1 an si 4 luni si pana la 1 an si 2 luni, facea in fiecare luna febra, peste 39 (de la rosu in gat). Medicul imi administra antibiotice. acum 2 luni mi-a recomandat bronhovaxom, trei luni consecutiv, 10 zile in fiecare luna.

ce parere aveti. ce stiti despre acest medicament si tratamentul urmat cu el?

multumesc mult!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu i-am dat Ilincai cand avea un an,si acum i-am dat din nou.Am fost foarte multumita,pana acum(are 2 ani si 8 luni) n-a avut nici o raceala serioasa,care sa necesite antibiotic.

Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">

"Traim intr-un paradis al nebunilor."

Serafim Rose

id="purple">id="Comic Sans MS">

quote:Originally posted by crisalida

multumesc irina.c. pentru raspuns.i-ai dat numai trei luni sau l-ai repetat? mi s-a spus sa-i dau de ex. o toamna, o primavara si iar o toamna.

id="quote">id="quote">prima oara i-am dat decembrie,ian,febr,in 2004-2005,si acum la fel.Si o sa-i dau iar in octombrie.In 2005-2006 nu i-am dat,ca n-am avut deloc probleme si m-am gandit ca nare sens.Dar de luna asta intra in colectivitate,si cred ca o sa-i dau regulat,in fiecare toamna,de-acum.Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">"Traim intr-un paradis al nebunilor." Serafim Roseid="purple">id="Comic Sans MS">

Eu fac acest tratament impreuna cu baietelul meu care are 6 ani. Eu am fost un copil f sensibil, raceam des. Din experienta mea pot sa iti spun ca dupa acest tratament, care se face 3 ani consecutivi, primavara si toamna, 10 zile pe luna, ma imbolnavesc ff rar. Baietelul meu e un copil rezistent, raceste o data pe an, dar pediatra mi-a spus sa faca acest tratament chiar daca nu e sensibil si eu nu voi sti ce inseamna copil bolnav Si asa este, slava Domnului. L-am inceput in martie 2004 si speram sa-l terminam in aceasta primavara. Lui ii desfac capsula si torn praful in iaurt si il ia dimineata pe stomacul gol. Nici nu stie ce papa Mama mea a facut acest tratament si este mult mai bine.

Inca un amanunt, in Ungaria este mult mai ieftin ca la noi, sa-ti dau un ex o folie cu 10 buc pt adulti, in Ro costa 460.000 lei, iar in Ungaria 300.000 lei,si cel pt copii este mai ieftin ca la noi.

Sanatate puiutului tau

Noua ni s-a recomandat Ribomunyl, 6 luni, iar noi ceilalti mari am luat Bronchovaxom ptr adulti 3 luni, si e f bine....

Dar cel mai bun este Cantastim injectabil de la Cantacuzino, dar se procura greu si direct de la Institut.....

Multa sanatate!

Cu drag

Corina si [copil] Andrei (24.11.2004)

Eu i-am facut toamna asta o cura de 2 luni, de fiecare data dupa ce am terminat cele 10 pastile mi-a racit, de fiecare data, imediat in ziua urmatoare.... Mi s-a parut cam mult pentru o coincidenta, a treia luna nu i-am mai dat. Ma rog, poate nu ne-a mers noua bine cu el, in schimb e foarte bine de cind ii dau Imunobaby.

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Si noi facem tratament cu Broncho-vaxom de 3 ani, de obicei ii dau in oct.-nov.-dec. si primavara. Dragos nu a fost un copil sensibil, raceste foarte rar, cam 1-2 ori pe an si nu face forme urate, chiar in primul an la gradinita nu s-a imbolnavit deloc.

[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[bebic] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze 1, poze 2id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...