Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cat costa o operatie????

Recommended Posts

Aveti idee cat costa o interventie cirurgicala la inima???? de fapt, intrebarea ar trebui sa sune altfel....cat ar trebuie sa pregatesc ca spaga pt personalul care il va opera pe baietelul meu???? A trecut cineva printr-o experienta de genul asta?? Normal in Romania, cica operatiile la copii, mai ales, sunt gratuite. Dar eu nu vreau sa risc si incerc sa ma pregatesc. din putinul pe care il avem sa adunam pana pe 5 martie suma care trebuie. problema e ca nu stiu care sunt tarifele.

Mamica de Andrei

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga Gabriela,

In Romania nimic nu este gratuit, mai ales serviciile medicale, daca nu dai, nici nu te baga in seama, iti spune o mamica care a nascut de curand si care a ajuns la concluzia ca , in ziua de zi, conteaza mai mult relatiile , pentru ca bani da toata lumea si deja medicii, asistentele si tot personalul auxiliar sunt invatati cu asta.As vrea sa te intreb unde ai de gand sa faci operatia? In Tulcea sau in alta parte? ( Constanta, Bucuresti)Daca faci la tine in oras ar fi bine sa mergi la spital personal si sa intrebi cu tupeu, pentru ca tarifele variaza de la medic la medic, difera foarte mult si de oras ( In Bucuresti sau Constanta sunt mai mari- de ex eu am nascut normal, in Constanta, tariful dr mele a fost de 100 euro- eu i-am dat un pic mai mult pentru ca m-a ajutat foarte mult si am o relatie speciala cu ea, o respect si o iubesc;dar alti doctori cer mult mai mult, a mea pentru o cezariana de ex, ia 200 euro, altii cer de la obraz 300 sau chiar mai mult, plus ce ii dai anestezistului, asa ca...sa te pregatesti, asa cum spui tu din putinul pe care il ai sa strangi, mai ales ca iti vor trebui destui bani si dupa operatie pt asistente, infirmiere... dar ce problema are Andrei de trebuie sa il operezi? poate imi spui mai multe amanunte, daca nu pe forum, trimite-mi un mesaj privat sa mai vorbim. Curaj! Pa!

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}

am vazut ca te-ai interesat de clinica de cardiologie din Tg.Mures, ai sunat la nr.de telefon postat?pe 5 martie este programat puiutul tau pt. operatie sau investigatii?.nu exista un tarif fix.este in functie de spital(de personal).e revoltator!nu-i ajunge omului necazul ca ii este puiul bolnav,sa-ti mai bati capul si cu "atentia" .desi sint din Tg.Mures nu cunosc tariful, eu am fost internata doar la maternitate(nu am prea dat bani si nu am fost tratata altfel fata de cei care au dat),in schimb sint sectii unde si femeii de serviciu i se da).va doresc reusita si multa sanatate.

Carola

• 3 weeks later...

imi cer scuze ca va raspund asa tarziu, dar, din nefericire, puiutul meu a facut o pmneomonie de toata frumusetea si a trebuit sa stam internati in spital. Operatia pe care vrem sa o facem la Tg. Mures este la inima. Andrei s-a nascut cu un defect septal interventricular si mai are inca persistenta de canal arterial care trebuie inchis cat mai repede. Teoretic operatia ar trebui sa fie gratuita, mai ales ca el are si certificat de handicap si este si copil, dar in Romania nimic nu e gratis (in ciuda faptului ca atat eu, cat si sotul meu, platim CAS). Medicii care ne-au consultat ne-au spus sa ne pregatim pt ca ne va costa. dar cat??? nu stiu

Mamica de Andrei

Gabriel, eu sunt medic in Tg. Mures si am lucrat pe sectia de cardiologie pediatrica. Din pacate nu stiu tarifele dar o sa ma interesez. Eventual daca imi poti lasa un numar de telefon la mesaje private sa vad ce te mai intereseaza. In plus am o cunostinta medic la clinica de cardiologie pediatrica si o sa ii spun despre voi.

Poze

filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...